返回列表 回復 發帖
甘米要睇人面色?
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:43 AM
或者佢好喜歡你呢
星期一先見呀
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:43 AM
我記錯呀
喜歡極都系要睇人面色,自己嘅野自己掌握唔好咩
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:48 AM
將收入全部俾你
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:48 AM
或者打者愛也
將收入全部俾你
free2penny 發表於 2016-2-27 09:49 AM
有甘著數嘅事?
條骨都無佐lu
有甘著數嘅事?
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:50 AM
睇下徐子淇就知道
我系作個比喻,肯定是有D相對比較下欄的工作一樣搵到食嘅,只不過好多人唔願做甘解
lhy92725 發表於 2016-2-26 11:25 PM
大馬係一個好奇怪嘅國度。係其他國家,清潔洗完依d工,因為冇人肯做所以工錢相對會更高。
但係大馬唔同,往往依d工,工錢都唔會高。所以點解清潔洗碗,大馬一定要靠外勞?一個月馬幣900,除咗外勞覺得大之外,我諗唔到任何原因我會做?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
無嘢係唔得嘅

好睇天時,地利,人和

好似我咁樣,廿年前坐開寫字樓舒舒服服,都估唔到會轉行㗎喎

係有一晚去咗朋友屋企食飯,佢姐夫咁啱喺度,講開話出3000都好難搵人畫圖,我就話不如俾我試下,我先發現係好難 ...
perfectman 發表於 2016-2-27 08:18 AM
你都識講 天時,地利,人和,可以遇到嘅有幾多?成功嘅又有幾多?
KK 早晨
free2penny 發表於 2016-2-27 09:16 AM
CEO早晨
KK趁後生咩都試下啦
lhy92725 發表於 2016-2-27 09:38 AM
試有乜嘢問題?係個結果承唔承受到嗻嘛!
點解富二代往往比其他人成功,因為佢試得起囉。
你要多D出現嗎
free2penny 發表於 2016-2-27 09:38 AM
經已出現好多
簽名被屏蔽
KK早晨.
依家啲廢青好食懶飛,好高騖遠

佢呢啲係萬中無一
perfectman 發表於 2016-2-27 10:49 AM
咁就唔好下下講人廢青我都好食懶飛,好高騖遠,有邊個想咁係冇辦法頂硬上嗻嘛