返回列表 回復 發帖
俾$$$ 我走人
chan200308 發表於 1/3/2016 04:56 PM
要幾多先可以買起你走人
認真睇真啲真係又真係
我就係明,但係就唔想要隨時看顧嚟,所以俾$$$走人
lckiong 發表於 2016-3-1 04:51 PM
差唔多30億邊有咁快用嗮啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
好心你開個  "乜都傾會館經費“ 戶口,入滿$$$,將個密碼pm俾 CEO 咪就得咯
lckiong 發表於 2016-3-1 04:58 PM
又係一個好辦法wor
當真?係嘅話我過10億俾你幫我收架
tvbkk123 發表於 2016-3-1 04:47 PM
當真 , 唔通有假既?!
好心你開個  "乜都傾會館經費“ 戶口,入滿$$$,將個密碼pm俾 CEO 咪就得咯
lckiong 發表於 2016-3-1 04:58 PM
咁都得
CEO我開咗個新acc,入邊嘅錢你可以動用係依個會館度。
咁都得
satoshi23 發表於 2016-3-1 05:17 PM
得啊,其實都係好事,唔使一直搵人借位俾我放錢
咁都得
satoshi23 發表於 2016-3-1 05:17 PM

得啊,其實都係好事,唔使一直搵人借位俾我放錢
tvbkk123 發表於 1/3/2016 05:44 PM
認真睇真啲真係又真係
要幾多先可以買起你走人
lckiong 發表於 2016-3-1 05:01 PM
100億
型 英 帥 靚 正
100億
chan200308 發表於 2016-3-1 07:17 PM
100億嗻嘛我冇
簽名被屏蔽
無問題啦,講得清楚啲嘛!
perfectman 發表於 2016-3-1 08:28 PM
算啦,冇所謂啦,我做咗小強嘅建議,開咗一個acc
依個係乜都傾會館經費嘅acc,所以大家唔使驚我唔係度個陣冇糧出
CEO如果你冇位嘅話,可以將個6億過黎依個acc。
依個係乜都傾會館經費嘅acc,所以大家唔使驚我唔係度個陣冇糧出
CEO如果你冇位嘅話,可以將個6億過黎依個acc。
乜都傾會館 發表於 2016-3-1 08:45 PM
我真係冇晒位啦! .....

可止6億...多左成100億都唔知道點算好! ......(冇位放!)
今日返新工,不過真系想死
我怕我會做唔落去
條骨都無佐lu