返回列表 回復 發帖
刚路过, 看到她, 所以进来打个招呼........好久不见了.....
malsss 發表於 2012-6-26 11:43 AM
你是会记得海姐姐的啦
條骨都無佐lu
多谢高抬贵手..........你的两个好姐妹 - 永远和大米呢???
malsss 發表於 2012-6-26 11:49 AM
永遠能者多勞ing, 日日busy'ing
大米都唔清閒得去邊, 新工好似冇機會蛇, MSN都少見人
唔记得点称呼你了.......SORRY....是猫姐吗???
malsss 發表於 2012-6-26 11:46 AM
我呢D二打六无人记得吾出奇啦
條骨都無佐lu
今年又再一次令人失望, 來年又會流失一d人了, 你有時間就去支持下我們啦
go2david 發表於 2012-6-26 11:49 AM
国王的离开的确令人很伤心.....为什么不能给他多一年呢?? 复苏是需要时间的.......
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
永遠能者多勞ing, 日日busy'ing
大米都唔清閒得去邊, 新工好似冇機會蛇, MSN都少見人
blacker14tt 發表於 2012-6-26 11:51 AM
我都未见过姐姐上MSN
條骨都無佐lu
我呢D二打六无人记得吾出奇啦
lhy92725 發表於 2012-6-26 11:51 AM
一时三刻想不起罢了.....猫姐大人有大量, 别怪小的.....
国王的离开的确令人很伤心.....为什么不能给他多一年呢?? 复苏是需要时间的.......
malsss 發表於 2012-6-26 11:52 AM
沒辨法, 加了咁多人只得如此成績...
畸形人類研究科
你是会记得海姐姐的啦
lhy92725 發表於 2012-6-26 11:50 AM
我都想了一会儿才记得她的朵 - 海, 本来还想叫她黑妹了....
一时三刻想不起罢了.....猫姐大人有大量, 别怪小的.....
malsss 發表於 2012-6-26 11:53 AM
吾好甘讲,见返D老朋友我都好开心
所以话海姐姐魅力真是好犀利
连你都给她引出来了
條骨都無佐lu
go2david 發表於 2012-6-26 11:55 AM
英超开罗就会有人架啦
條骨都無佐lu
go2david 發表於 2012-6-26 11:55 AM
之前一次过大换血后是需要时间来磨合的........曼市也是用两个赛季才登顶......
英超开罗就会有人架啦
lhy92725 發表於 2012-6-26 11:57 AM
又唔见你入来支持下??
又唔见你入来支持下??
malsss 發表於 2012-6-26 11:59 AM
有波估嘅时候我会去架
條骨都無佐lu
望就咁望啦, 唔經唔覺又一季了
畸形人類研究科
未見過呢位malsss
真匿名