返回列表 回復 發帖
1 Y3 z9 Z! s! x7 W0 g只從讀咗中6后,腦退步好多,遲鈍 + 容易忘記嘢~
4 H" `. C* ?6 i1 [7 W, n9 B
1 K$ E# S0 U$ u2 K. h都唔知點解~
6 }9 V) ~% [/ G9 M$ p' Q: }' Awng86 發表於 2012-8-16 09:29 PM
6 ~" L0 n( M" [/ z' {# S; K自从有佐电脑,人脑是退化D架啦
條骨都無佐lu
玩咩呀?成30頁
. p- p/ m, P5 u0 _金石良 發表於 2012-8-16 09:30 PM
5 p. b3 |4 s- W1 Q

/ y- a; a; K# w% J8 g3 Vtvb now,tvbnow,bttvb言公公駕到
呢度又有野玩啊?
) s9 Q" S* x  B3 Gtvb now,tvbnow,bttvb言爷都吾知?公仔箱論壇3 O. R8 W1 m( n! `
lhy92725 發表於 2012-8-16 09:32 PM
www2.tvboxnow.com* v/ k/ d4 N% [" Y) K) ~4 b# X
言爺太晚出現了`~
- V9 l) B9 ~2 M0 o* H. P7 _tvb now,tvbnow,bttvb
. A+ v! G: P, [  P) f咁犀利?? tvb now,tvbnow,bttvb3 a. c! s% m! `' T0 k/ Q
blacker14tt 發表於 2012-8-16 09:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g4 A9 i/ z' ~0 J, U7 a; l  y, ^8 U
請得細佬就有嗮經驗咖啦~
静过鬼由我依帖开始TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q' Q' s& c7 U
吹够30页就可得到丰厚神秘奖金(每人一份)
) B0 y6 ~$ t/ j9 p/ l) p+ i公仔箱論壇
1 I2 a8 ]' \! z9 Y/ P( {www2.tvboxnow.com快搵多几人黎帮手吹啦www2.tvboxnow.com, S2 T  @% G$ m* |- y, [' s
civicboy1969 發表於 2012-8-16 06:30 PM
原來C兄發功
局部區域潛水中...
不嬲啦,睇吓咩料先TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: s$ @7 H: h9 B, P
金石良 發表於 2012-8-16 09:33 PM
* a& q: ^  U3 |! P5 f+ X有咩料啊?
條骨都無佐lu
怎么这样说自己。。。。
/ c, n  r+ P; h* |3 J( vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。icy97 發表於 2012-8-16 09:30 PM
/ f! V3 P6 m3 lwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  m2 V8 w# u9 q
我脾氣唔好, 如果遇上D資質唔好嘅學生, 同樣也重複太多次, 我會發老皮
# ]0 G9 e9 g% c/ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 @- H. x& q( j7 T4 w. n  f' ttvb now,tvbnow,bttvb有人叫我返去做日文老師, 我話唔好搞我, D學生會好慘 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \; Y  N& W" P* E* a3 i  ~1 K
blacker14tt 發表於 2012-8-16 09:28 PM
9 N! o6 G% O8 F5 H. h9 Y5 H) G
我想學日文
玩咩呀?成30頁
* m% S" n, }- P( r( |  v( z公仔箱論壇金石良 發表於 2012-8-16 09:30 PM
言仔,你好啊。。。。
   malaysia boleh

平壤核子能源研究所
原來C兄發功1 X, v* h" H/ A
金石良 發表於 2012-8-16 09:34 PM
2 g# h9 h. c$ F. X& f" xwww2.tvboxnow.com够佐未啊,我有无份啊
條骨都無佐lu
點解今日個網都係咁慢嘅?
局部區域潛水中...
- f( H; z3 O8 z4 }- o9 L2 _7 ^www2.tvboxnow.com實在太自由啦~
7 e! C2 X& n8 g/ H4 S2 C公仔箱論壇1 `$ |5 n, O6 O9 u# K
大馬應該唔得咁做,會大亂,不受控制~公仔箱論壇% j) K# U# s. k
wng86 發表於 2012-8-16 09:32 PM
/ r6 ?  H* K: W' Z: [. vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* `  d8 y/ I/ A- ?9 G1 R& }har??? 有幾自由? / R6 m  a3 \! o: G0 v& m) z
大馬18歲就可以食煙飲酒落club, 係21歲先可以投票
/ o4 B; ~* v; V) w但大馬買電話無論幾歲都OK gu wor
6 v7 g" R; z, G: w9 Q5 Uwww2.tvboxnow.com日本嘅未滿20要家長簽名
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @9 N# p8 w; P' E* a

7 d) a, |4 f1 c, G2 ?' swww2.tvboxnow.com我脾氣唔好, 如果遇上D資質唔好嘅學生, 同樣也重複太多次, 我會發老皮 4 S9 F# `8 b- H& b) Y
blacker14tt 發表於 2012-8-16 09:34 PM
0 P: Z# v& ^, g: i" t9 X0 NHK太多了
1 ^( ^; q2 d4 n! p7 \2 U
言爺太晚出現了`~0 v. C5 f2 }; z) p. i6 E  C
ricky867 發表於 2012-8-16 09:34 PM
; X: W4 ^) ~; j; ]! H/ j
呢家仲有无得玩啊
條骨都無佐lu