返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
道理上佢又真系好唔啱
不過自我感覺上,我都好討厭細路仔狹窄的空間內大聲哭鬧
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
公共交通工具內人多擠逼,仲要聽到細路嘈
系好鬼煩嘅,不過正常人都應該有基本嘅忍耐力嘅
如果呢單野系香港人對香港人,大家應該無甘大反應
一涉及佐內地人,大家自然就往歧視果邊去了
(唔怕話你聽,如果我坐車遇到細路嘈鬧,我心裡面都會請佢地食海鮮全餐嘅)
條骨都無佐lu
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
晚上好 k k
令人髮指!!! 丟晒香港人架:港男怒推內地嬰兒車,大吼:"咁樣教仔,死啦*sorry*!"
這是一個讓人看了心裡很不舒服的視頻,各位有BB的家長慎點!
是這樣的:香港地鐵上一內地小孩在嬰兒車內哭鬧不停,母親屢次安 ...
perfectman 發表於 2016-4-11 09:04 PM
可以起訴襲擊
其實影片是真?
道理上佢又真系好唔啱
lhy92725 發表於 2016-4-11 09:35 PM
飛機
KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!
去波士頓期間,收到 KK乜都傾會館 獎金,仲未多謝!! 依嘎補番!! 多謝多謝!!
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
大家早晨,老细,股东,CEO全部唔见晒
條骨都無佐lu
道理上佢又真系好唔啱
lhy92725 發表於 2016-4-11 09:35 PM

咁我哋大人嚟,有腳㗎嘛,咪行兩步去隔離車箱囉
perfectman 發表於 11/4/2016 10:16 PM
個細喞冇自制力,個大喞都控制唔到自己,睇嚟佢智商...
認真睇真啲真係又真係
大家早晨,老细,股东,CEO全部唔见晒
lhy92725 發表於 12/4/2016 09:15 AM
日頭唔好講人,夜晚唔好講...
認真睇真啲真係又真係
遇到呢D情况,正常黎讲唯有忍咯
條骨都無佐lu