返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-3 05:47 PM 發表

没落雨就好热啦..一定要开住个冷气架

咩有趣啊?? 买衫啊,鞋啊,其他喜欢的都买咯
我呢边仲要着件薄外套
今年我发现D衫裤好好贵,所有我都无买过
條骨都無佐lu
靚婆婆,小弟找你吹水~
原帖由 lhy92725 於 2009-2-3 05:48 PM 發表

我呢边仲要着件薄外套
今年我发现D衫裤好好贵,所有我都无买过
你就好啦..我喜欢有点冷冷的感觉

我朋友开服装店啊..去买有less

在shopping mall 的其实都不贵架,我地E边都有大减价啊 所以都会扫货
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 johnw 於 2009-2-3 05:51 PM 發表
靚婆婆,小弟找你吹水~
想要升级吗..目标几多积分啊
婆婆,我落班咯,今晚再倾咯88
條骨都無佐lu

回應 lhy92725 第 67026 篇文章

好准时啊

多阵我要出街架啦..今晚不知道几点返
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-3 05:47 PM 發表

没落雨就好热啦..一定要开住个冷气架

咩有趣啊?? 买衫啊,鞋啊,其他喜欢的都买咯
靓婆婆,you stay Perak where ?

during CNY, I went to Bercham...
                      during afternoon time that's really hot the 天气  
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-3 06:00 PM 發表

想要升级吗..目标几多积分啊
給你發現了!
昨天剛剛升浪人~
現在的目標應該是300吧
人呢
外星貓E生
猫返到啦
條骨都無佐lu
以为你去做升级。。不来吵你啊。。。
骨貓 藍雲, 閃一下, C U
外星貓E生
我都要医下个肚然后梳洗先
條骨都無佐lu
原帖由 CC517 於 2009-2-3 09:32 PM 發表
骨貓 藍雲, 閃一下, C U
知道你啦。。。。
食完野咯,梳洗下先
條骨都無佐lu