返回列表 回復 發帖
原帖由 卡卡龙 於 2009-2-6 03:35 PM 發表

伯爵,你诈不知?
一个汉字不是"汉"字,
是他的ID只得一个中文的字.
我唔係诈唔知, 我真係唔明 簡體字, 我D中文都係有無限公司咋! 如果得一個字, 我估係 ~嘉~ 係唔係呀? 我去投注站睇, 見佢排第一!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 卡卡龙 於 2009-2-6 03:35 PM 發表

伯爵,你诈不知?
一个汉字不是"汉"字,
是他的ID只得一个中文的字.
你说得是不是~嘉~猜猜而已。。。
系了系了,你两位都看到了,咧
manyiu,原来你吾识睇简体中文啊?
條骨都無佐lu
铺铺比赛佢都只落1:1,有水平,够胆色!
原帖由 卡卡龙 於 2009-2-6 03:49 PM 發表
卡卡龙。。。为什么你们那么喜欢赌波呢???
原帖由 卡卡龙 於 2009-2-6 03:40 PM 發表
manyiu伯爵,我看到你那10几个亿的TVB币,我周身都幸晒.
不如你箩埋D钱比我地兄弟帮的几个赌波友,同你赢埋D论坛大庄,得唔得?
我D係 利是 $$$, 係 QQ, dick dick 仔,.....好多人俾我嫁, 因為我唔賭, 有一蚊 儲蓄 一蚊,放銀行,賺利息 係咁樣累積番黎嫁, 有血有汗! 你唔好打主意呀!
原帖由 快乐鱼啦啦 於 2009-2-6 03:52 PM 發表

卡卡龙。。。为什么你们那么喜欢赌波呢???
呢度有人輸到破產, 有人仲連底衫都輸埋添呀!
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 03:54 PM 發表

呢度有人輸到破產, 有人仲連底衫都輸埋添呀!
誰這麼好玩啊
外星貓E生
原帖由 lhy92725 於 2009-2-6 03:48 PM 發表
係呀! 我係加拿大一星期返一堂中文, 我而家D中文係靠打英文轉中文嫁咋!  你估都估到我有幾威啦!
原帖由 CC517 於 2009-2-6 03:55 PM 發表

誰這麼好玩啊
厚度d, 唔講啦!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 lhy92725 於 2009-2-6 03:48 PM 發表
貓骨, 呢個 "汉"= 單? 係唔係呀? 我而家依估!
“汉字“ 是华文字的意思。。。
汉字是中文字的意思
一个汉字就是一个中文字。。