返回列表 回復 發帖
KK兄,Penny妹妹晚上好!
告老還鄉!
今日又系忙到未停過手
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
咦咦咦,我週末應該落香港哦,可以買返幾注哦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
KK
係就早啲喎,星期六,肯定好多人排隊買!
perfectman 發表於 2016-4-27 11:00 PM
聽聞果日有私家車車我落去嘅,所以未確實到幾點哦
條骨都無佐lu
係呀KK、隨意一路實發、祝你工順利、愉快…
隨意1678 發表於 2016-4-27 12:26 AM
多謝隨意兄
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk購新加坡女小心警察
Pedestrian_A 發表於 2016-4-27 05:03 AM
關警察乜嘢事?再加上我溝唔起。
各位正常既不正常人早晨.
pknoface 發表於 2016-4-27 08:05 AM
正常ken兄早晨
新加坡地鐵顶呱呱
yxx01 發表於 2016-4-27 08:32 AM
的確頂呱呱
工作时间自由

今日MYFM讲马劳的心声
yxx01 發表於 2016-4-27 08:33 AM
有d咁嘅事,講乜嘢啊?
其实香港地铁历史算悠久,所以好多设施其实都好旧的了
lhy92725 發表於 2016-4-27 09:44 AM
唔係咁講架,新加坡地鐵歷史都幾悠久架,不過新加坡不斷更新。
今時今日新加坡地鐵人人都話方便,遊客都話好。但係新加坡依然增加緊地鐵站今年7~8月之間就會有新站
不愧為新加坡,從來冇怠慢公共交通嘅設施
有7千新幣就唔需要搵波女啦
yxx01 發表於 2016-4-27 08:39 AM
冇錯啦。
呢樣係真嘅
真係咩都可以投訴一餐㗎
有時聽到啲人嘅投訴,笑爆嘴㗎!

我見過有人投訴巴士公司
"巴士行得太慢,所以搞到返工遲到"

返工時間,周圍都塞車㗎啦

點解唔可以早啲出門口? ...
perfectman 發表於 2016-4-27 11:24 AM
新加坡巴士站繁忙時段超過5分鐘冇巴士黎就有人投訴,地鐵繁忙時間超過3分鐘就會有人投訴