返回列表 回復 發帖
人地新加坡係合法有執照經營嘅
tvbkk123 發表於 2016-4-28 11:19 PM
即系類似以前台灣的公娼?
條骨都無佐lu
小白臉
Pedestrian_A 發表於 2016-4-28 01:54 PM
你冇睇幾個月前嘅新聞啊,做小白臉,做到精盡人亡死鬼咗
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔係幾明你想表達乜嘢溝新加坡女,冇錯啊,我係溝唔起
tvbkk123 發表於 2016-4-28 11:21 PM
我覺得佢系針對你打佐個“購物”購字爾唔系“溝通”個溝
條骨都無佐lu
hk巴士超過3分鐘開車就有人投訴上星期巴士司機超過3分鐘開車有人投訴失去了工作
Pedestrian_A 發表於 2016-4-28 01:56 PM
咁新加坡就冇司機咁超過一分鐘唔開車啦,因為結果會係一樣。
新加坡揸巴士要好受得住冤枉架,私家車或的士飛車過里撞你,都係你錯架,公司係唔會幫員工嘅。後果會有2個,扣人工同扣人工加停工。嚴重嘅話炒魷魚。
有人投訴輕則扣人工,重則扣人工加停工,有人寫信到公司贊你,只會係你嘅記錄上加一分,依一分對你嘅未來係冇任何幫助嘅,係寫爽嘅嗻。
發生意外,公司只會判你錯,你要求調查,公司展開調查,調查結果依然係你錯從來冇調查結果係司機啱嘅
你呢架都要返12個鐘?
其實在返工地方都可以識朋友嘅
只要果D人系傾得埋嘅話
lhy92725 發表於 2016-4-28 11:15 PM
所以我覺得係新加坡做馬勞冇生活冇朋友係唔成立嘅羅,朋友可以去結識。
至於生活,係大馬都唔見得有。
今日放幾點啊
lhy92725 發表於 2016-4-28 11:16 PM
10點。
仲有放禮拜嘅時候吧,出去行下咯
lhy92725 發表於 2016-4-28 11:21 PM
休息日攰到只積咁,邊有心情出去啦。
即系類似以前台灣的公娼?
lhy92725 發表於 2016-4-28 11:21 PM
在下未去過台灣,唔知乜嘢係公娼
我覺得佢系針對你打佐個“購物”購字爾唔系“溝通”個溝
lhy92725 發表於 2016-4-28 11:23 PM
原來係捉字塞無論係購定溝,我都係購唔起,溝唔起
KK
休息日攰到只積咁,邊有心情出去啦。
tvbkk123 發表於 2016-4-28 11:36 PM
呢句我返佐呢份新工頭個月人地叫我出去飲杯野我都系甘講
遲D啦,遲D習慣就好-呢句又系D朋友甘同我講嘅
條骨都無佐lu
在下未去過台灣,唔知乜嘢係公娼
tvbkk123 發表於 2016-4-28 11:37 PM
即系性工作者系由政府發牌嘅
條骨都無佐lu
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
晚上好 k k
多做運動身體好
即系性工作者系由政府發牌嘅
lhy92725 發表於 2016-4-29 12:30 AM
私娼呢
型 英 帥 靚 正