返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 02:47 PM 發表

我依家先知喔!!太少了解大马嘅情况
真系几担心,有一日变左做少数民族。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 04:35 PM 發表

真系几担心,有一日变左做少数民族。。。。。
我仲被人讲种猪.......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:37 PM 發表

我仲被人讲种猪.......
经济搞得掂既话,你不妨考虑下,做下种猪!
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 04:41 PM 發表

经济搞得掂既话,你不妨考虑下,做下种猪!
你好野~!!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:28 PM 發表
被人讲系种猪,种马..............
唔讲你是狗公咪就给面咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-14 08:25 PM 發表

呢个仲好野...........
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-14 08:25 PM 發表

拒真系肯生甘多既就俾少少面囖,唔好叫狗公!
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 09:43 PM 發表

拒真系肯生甘多既就俾少少面囖,唔好叫狗公!
我呢d叫"乐善好施"
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 09:45 PM 發表

我呢d叫"乐善好施"
懒醒啦你!
:onion05: :onion05: :onion05: 早晨啊~~~~~

:014:咁多位!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 09:45 AM 發表
:onion05: :onion05: :onion05: 早晨啊~~~~~

:014:咁多位!!
哦。。。下午又到了。。去吃左饭未呀??

回復 #671 wk.hoo 的帖子

未啊!!减肥啊嘛!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 01:11 PM 發表
未啊!!减肥啊嘛!!
你好肥吗???
。。做咩要减肥。。。:024:

回復 #673 wk.hoo 的帖子

我肥左啊!!所以要减下~~
喵喵, you got fat??? need to do some exercise lor :onion14:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。