返回列表 回復 發帖
名牌子其實貴得相對好有道理架
設計,質量,款式都系構成佢貴嘅原因
lhy92725 發表於 2016-5-7 12:16 AM
貓貓銀包幾多錢呀
KK、CEO、完美俠、小小強 凌晨好好好!!!
返到屋企 感覺 真好!!!!!!
gracechanstuart 發表於 2016-5-7 12:32 AM
grace你好!
都好、有個目標和動力…
隨意1678 發表於 2016-5-7 01:25 AM
隨意目標是否隨意
幼稚?http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=61886738
Pedestrian_A 發表於 2016-5-7 05:10 AM
呢倨好D嗎
香港有史以來最高獎金

perfectman 發表於 2016-5-7 12:36 PM
可能又冇人中
貓,你仲有無"拆局專家"嗰套港劇呀?
perfectman 發表於 2016-5-7 03:00 PM
"拆局專家.....呢處冇嗎
好似无哦,你想搵啊?
我今晚返屋企睇下,公司电脑咩地址都无
lhy92725 發表於 2016-5-7 04:10 PM
http://www.btbbt.cc/thread-index-fid-950-tid-4245466.htm

呢處米有呀
全場最叻係貓貓
tvbkk123 發表於 2016-5-7 04:44 PM
KK 買左銀包未!...未買心中幾多錢呀
簽名被屏蔽
各位 下午好
型 英 帥 靚 正
唔奇喎!
我有時去買料,用現金
散工即日出糧,又係現金
有時啲師傅代買嘢,畀返佢地又係用現金
散工即日出糧,又係現金

所以打劫裝修佬通常都好肥仔嘅! ...
perfectman 發表於 2016-5-7 05:06 PM
我見過有人(以前) 用人仔來買金...(成個袋裝人仔)
簽名被屏蔽
唔通你會袋幾萬元係銀包咩!(現金)
free2penny 發表於 2016-5-7 04:50 PM
咪就係,個市道咁亂,現金緊係擺銀行架啦。留d係身上用嗻。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK 買左銀包未!...未買心中幾多錢呀
free2penny 發表於 2016-5-7 05:00 PM
睇中騎士,不過想睇下有冇更好嘅選擇,之前用騎士個款幾啱心水,可惜已經冇出咗。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
咪就係,個市道咁亂,現金緊係擺銀行架啦。留d係身上用嗻。
tvbkk123 發表於 2016-5-7 05:26 PM
我用卡多呀