返回列表 回復 發帖
今日工作如何
free2penny 發表於 2016-5-19 09:32 AM
都系甘忙,呢架就黎放饭就入黎吹两句
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
各位大家好!
各位 午安
型 英 帥 靚 正
獎品
free2penny 發表於 2016-5-19 09:31 AM
thank you
被嘲肥胖推跌同學 中一女認襲擊罪 官稱不見有悔意:話你肥有咩唔啱?                                                                                                        [隱藏]                                                                                                                                                                                                                                13歲中一女生今年2月因不滿同學取笑她肥和以粗言辱罵,在課室內推跌同學後騎在對方身上,並用 ...
perfectman 發表於 2016-5-19 11:58 AM
有襲擊證據+認襲擊罪=肥妹等死
各位 下午好
型 英 帥 靚 正
被嘲肥胖推跌同學 中一女認襲擊罪 官稱不見有悔意:話你肥有咩唔啱?                                                                                                        [隱藏]                                                                                                                                                                                                                                13歲中一女生今年2月因不滿同學取笑她肥和以粗言辱罵,在課室內推跌同學後騎在對方身上,並用 ...
perfectman 發表於 2016-5-19 11:58 AM
都唔系甘讲嘅,都系跟条例嘅遮,国内果D仲吓死人啦
條骨都無佐lu
有襲擊證據+認襲擊罪=肥妹等死
Pedestrian_A 發表於 2016-5-19 02:16 PM
一肥就死梗架啦
肥妹肥仔一定死架
條骨都無佐lu
一肥就死梗架啦
肥妹肥仔一定死架
lhy92725 發表於 2016-5-19 03:20 PM
係人都會死架啦
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
斤          兩          公斤 (kg)          克 (g)          磅                        一斤          十六兩          0.6048 kg          604.8 g          1.333 磅                        半斤           ...
perfectman 發表於 2016-5-19 11:24 AM
經常...唔通你...
呢啲我通常都會扮睇唔到
其實只不過係畀機會啲人去買啲唔等使嘅嘢,製造垃圾!
藉口通常係"好平呀,好抵呀,實有機會用到嘅"
結果瞇原封不動,到年尾執屋就送畀人! ...
perfectman 發表於 2016-5-19 11:40 AM
便宜就買左回來先啦....一家人用沒有所為!
香港16两称,呢样我都知
不过千克系国际单位,就即系公斤
lhy92725 發表於 2016-5-19 11:50 AM
貓貓俾人厄左