返回列表 回復 發帖
http://www.zaobao.com.sg/sites/default/files/styles/large/public/images/201604/20160414/ZB_13_04_2016_CJ8_1_31255556_31230912_chiajm_x8sKKE.jpgkk用薯片引你出來
Pedestrian_A 發表於 2016-5-21 04:26 AM
冇錯。。。。
KK、CEO、完美俠、小小強 早早晨!!!
gracechanstuart 發表於 2016-5-21 05:04 AM
grace 你好!
搞搞震
chan200308 發表於 2016-5-21 10:22 AM
無幫襯
KK早晨.
pknoface 發表於 2016-5-21 08:15 AM
掌門晚上好!
忘记佐添,小强一般系黑嘛嘛果阵出没嘅
lhy92725 發表於 2016-5-21 10:57 AM
日光日白都出沒
還好
tvbkk123 發表於 2016-5-21 03:27 PM
煲左涼茶
用都唔用咁貴嘅薯片啦
tvbkk123 發表於 2016-5-21 03:27 PM
咁先吸引佢出來
依d地方,新加坡周圍都係
tvbkk123 發表於 2016-5-21 04:46 PM
你地就好...唔需要咁多人逼
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
甘你去佐上卫生课未啊
lhy92725 發表於 2016-5-21 04:50 PM
緊係上咗啦,唔係點知自己犯法
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
男人靠得住 豬乸都會上樹
free2penny 發表於 2016-5-21 06:25 PM
今時今日,女人俾綠帽男人戴嘅多不勝數女人唔見得靠得住
外遇嘅嘢,男女都有錯,唔可以怪嗮男人嘅。
女人何必為難女人
港幣 7蚊
free2penny 發表於 2016-5-21 06:26 PM
S$ 會係港幣咩
你地就好...唔需要咁多人逼
free2penny 發表於 2016-5-21 06:39 PM
繁忙時間都係排隊買食物架啦,我相信全世界都一樣
tvbkk ~ hello ~
  cute cute avatar ~
  .... Happy Holiday ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
tvbkk ~ hello ~
  cute cute avatar ~
  .... Happy Holiday ~
fls125 發表於 2016-5-21 07:58 PM
hi 125,long time no see