返回列表 回復 發帖

回應 喵喵囡囡 第 69286 篇文章

你今日无做啊.. 好耐无见你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-21 03:30 PM 發表

要日日好心情...
不对不对。。。。要时时刻刻好心情。。。。
原帖由 CC517 於 2009-2-21 03:29 PM 發表

是啦, 本來想等window 7 才換, 怎麼說它現在就卦了
哈哈。。是你部旧机不中意window 7 啊。。。

回應 mickeybblim 第 69287 篇文章

係难得我今日得閒啊~~~好耐冇試過可以咁得閒上嚟!!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-2-21 03:44 PM 發表
BB~~~~我返嚟啦!
你好啊。。。
原帖由 @WKTAN@ 於 2009-2-21 03:53 PM 發表

不对不对。。。。要时时刻刻好心情。。。。
上厕所都不得闲啦... 怎样时时刻刻好心情
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-2-21 03:54 PM 發表
係难得我今日得閒啊~~~好耐冇試過可以咁得閒上嚟!!!!
又是既...

你的新工作如何啊??老板好不好架

新同事对你好吗??
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-21 01:57 PM 發表
我E度有只猫,同你一样住HK架..爷爷都是住HK
早呀
係....
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다

回應 oscarcola 第 69294 篇文章

oscar... 你不是夜猫吗

点解E个时间出现啊

我有只外星猫..等他出现介绍下
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-21 04:20 PM 發表
oscar... 你不是夜猫吗

点解E个时间出现啊

我有只外星猫..等他出现介绍下
今日off呢
好呀....好呀.....
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
婆婆。。看来你度有多只猫啦。。。
婆婆。。。甘多只猫。。。

蓝云有的野做。。先闪咯。。你地慢慢啦。。。
原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 04:23 PM 發表

今日off呢
好呀....好呀.....
你咩态度啊...不卫生

只外星猫是E生黎架...
原帖由 蓝云 於 2009-2-21 04:27 PM 發表
婆婆。。看来你度有多只猫啦。。。
我是唯一的米奇
原帖由 蓝云 於 2009-2-21 04:29 PM 發表
婆婆。。。甘多只猫。。。

蓝云有的野做。。先闪咯。。你地慢慢啦。。。
我跟随蓝云飘走...