返回列表 回復 發帖
唔好意思!!...呢兩晚唔得閒同你地傾計呀!!!
我返左大陸!!...有咩野講低啦!
!
黎有傾有講區既【彩虹聊天室】搵到我
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-29 02:25 AM 發表
我返左大陸!!...有咩野講低啦!!
那我来帮你撑场。。。

原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-29 02:25 AM 發表
留言信箱:

你有好多新訊息, 請往下看.

.

.

.

.

.

.

.
請往樓下看.
外星貓E生
返大陸啊!!!难怪没人啦!!!
原帖由 edwin10 於 2008-7-29 04:55 PM 發表

返大陸啊!!!难怪没人啦!!!
有留言信箱了, 新增的啊, 貓手操作, 先進得來好落後.

有怎麼話, 留言吧 不准講粗口.
外星貓E生
沒人留言囉.
外星貓E生
帮靓女顶一下场先。。。
刚刚经过。进来看下....... tiktik_ho楼主好吗.....?各位........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-30 07:42 PM 發表
刚刚经过。进来看下....... tiktik_ho楼主好吗.....?各位........
楊秀惠, 你還是一樣呀.
外星貓E生
哎呀。。。跌去第二面了。。。帮你顶回第一面去啦!!!
原帖由 edwin10 於 2008-8-1 12:21 AM 發表
哎呀。。。跌去第二面了。。。帮你顶回第一面去啦!!!
哇!!谁说他今天不要on9的啊??讲如果"我"(edwin10)on9的话,我的头让你坐的啊??
我返黎啦...哈哈
黎有傾有講區既【彩虹聊天室】搵到我
原帖由 tiktik_ho 於 2008-8-3 11:54 PM 發表
我返黎啦...哈哈
哈咯!!好久不见!!
原帖由 tiktik_ho 於 2008-8-3 11:54 PM 發表
我返黎啦...哈哈
你去哪里了 。。。很久不见了 。。。
我返黎啦...哈哈
有什麽开心事啊!!!讲来听听。。。