返回列表 回復 發帖
眼科
一年一次,檢查眼壓,白內障
perfectman 發表於 2016-5-30 04:16 PM
是否香港眼科醫院
嚟香港, 上網,下載返個play store囉
perfectman 發表於 2016-5-30 05:13 PM
我又學到野啦
嚟香港, 上網,下載返個play store囉
perfectman 發表於 2016-5-30 05:13 PM
希望貓貓識啦.....
搞甘多做咩,現在BS player用到米得咯
就系好多歌名亂碼甘解遮
條骨都無佐lu
在電話到搵個視頻軟件遮,搞甘多野,系米又D多舊魚呢
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
所以我系唔會搞嘅
我大把途徑睇美劇
條骨都無佐lu
有咩途徑啊
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
有咩途徑啊
yxx01 發表於 2016-5-30 10:07 PM
好多論壇專做美劇架嘛,就算呢度都有好多哦
條骨都無佐lu
你聽歌睇戲用同一個播放器?

如果你話歌名亂碼
應該係啲mp3個Tag出咗事

用呢個軟件搞掂佢啦

http://www.ifreewares.com/2013/04/mp3tag.html
perfectman 發表於 2016-5-30 10:09 PM
系呀 ,用同一個,裝甘多野系手機到做咩哦
我其實都少用手機聽歌睇劇的
不過有時出外坐車排隊果陣悶悶地有D野睇下甘遮
條骨都無佐lu
http://cdn.ndtv.com/tech/vertu_signature_touch_bentley.jpgUSD$20,000+
Pedestrian_A 發表於 2016-5-30 09:33 AM
除咗人手整之外,有乜咁特別?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

剛剛陪亞媽去公家醫院做定期檢查,都唔係好多人啫,又話公家醫院長期客滿嘅?
perfectman 發表於 2016-5-30 01:24 PM
乜有國家嘅公家醫院唔滿嘅咩
要翻牆用VPN先得㗎,大陸防火長城封鎖對外聯繫嘛

vpn app,免費嘅一大堆啦,不過要逐個試睇下邊個得,依家大陸追住嚟封呀!

一係就畀錢香港啲公司,包得!
一係溝件港仔,叫佢開個私家vpn畀你用 ...
perfectman 發表於 2016-5-30 05:11 PM
中國人10個有7個識翻墻,我都唔明中國仲用防火長城做乜