返回列表 回復 發帖
乜都傾會館=penny
Pedestrian_A 發表於 2016-5-31 02:15 PM
原來系甘嘅
條骨都無佐lu
去防唔識翻墻的人
free2penny 發表於 2016-5-31 06:55 AM
得個三個人,聽個7個人講都得啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大陸有「網絡城牆」,阻止網民上某啲外國網站,雖然網民都有「過牆梯」,識得「翻牆」上網,即係利用VPN連接外國伺服器,嚟避過大陸當局嘅網絡審查,但最近大陸有新措施嚟阻止「翻牆」,隨時連手機號碼都會被停用 ...
perfectman 發表於 2016-5-31 10:10 AM
我係度諗,中國人咁多不道德行為,係咪政府將佢地封鎖係一個與世隔絕嘅地方太耐。包括網略
得個三個人,聽個7個人講都得啦
tvbkk123 發表於 2016-5-31 10:57 PM
甘果三個又未必識呢7個人嘅
條骨都無佐lu
我係度諗,中國人咁多不道德行為,係咪政府將佢地封鎖係一個與世隔絕嘅地方太耐。包括網略
tvbkk123 發表於 2016-5-31 11:02 PM
北韓米做出榜樣咯
條骨都無佐lu
北韓米做出榜樣咯
lhy92725 發表於 2016-5-31 11:07 PM
朝鲜勁好多中國至少仲有windows用,朝鮮連Windows都冇,用自己國家製造嘅OS
問題係朝鮮唔放國家嘅人民出國獻醜咧
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
晚上好 k k
多做運動身體好
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
KK 早

KK 早晨....是否今日出糧嗎
free2penny 發表於 1/6/2016 09:41 AM
水喉等$$$使

路人甲佢...
認真睇真啲真係又真係
free2penny 發表於 2016-6-1 09:41 AM
支持今日出糧
型 英 帥 靚 正
水喉等$$$使

路人甲佢...
lckiong 發表於 2016-6-1 10:06 AM
樓上開水喉
型 英 帥 靚 正
6月份人工出糧

[tr][/tr]
satoshi2312 秒前TVB 20000000 元積分轉出
free2penny35 秒前TVB 70000000 元積分轉出
yxx011 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 40000000 元積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 110000000 元積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 90000000 元積分轉出