返回列表 回復 發帖
版主啊,我入嚟呢度一陣就跳2次以下網頁喇!跟進吓啦
$ a+ z, D" L; f8 ?hhttp://mobile.reesun.com/01/01_001/index.html
, E$ T/ |2 H6 W+ X3 m7 i7 E# ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mr2907 發表於 2011-8-31 10:11 PM
http://os.tvboxnow.com/thread-1618846-1-1.htmlTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" C7 g- y8 x+ B) q% [- X2 U" I9 @
我没能为力呀,我估系香港系统出问题,因我大马入论坛没咁ge问题 你试下用os.tvboxnow.com
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
8 ?9 b0 H& ]; F" }3 o$ c/ f6 g) o" u9 l4 o. x+ _0 t. `4 t) }
我有时间的话会再回来的。。。。
5 [) I* L: g& z/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。icy97 發表於 2011-8-31 10:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G3 B( E' U5 c& q9 T$ [; B( I, y
安顿好之后,无妨碍读书的时候就可以入黎探我们啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
+ [4 h" T6 `$ O* H: t有无试过换另一个浏览器试下啊
8 u6 v$ T! R- g% r5 w公仔箱論壇lhy92725 發表於 2011-8-31 10:16 PM
去第2度post new冇發生過,係入呢度先會咁囉
你用緊邊個?我只用ie咋TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j. F, [  ?1 q4 a7 }, A
mr2907 發表於 2011-8-31 10:17 PM
" G1 X1 K. H9 S# z2 ]9 j
我用google chrome的。。。。
small cat when u leaving to ur uni ??? start ur class on monday ?公仔箱論壇' O: k: \' ]% R. M2 ?! _3 {
hwangks 發表於 2011-8-31 10:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( h0 o+ f3 G3 ^  ]  N
九月三号早上出门吧。。。。四号要报到。。。。
簽名被屏蔽
http://os.tvboxnow.com/thread-1618846-1-1.htmlwww2.tvboxnow.com8 y$ D# ]9 g' s9 U# y3 Z5 p& ]3 q" n
civicboy1969 發表於 2011-8-31 10:18 PM
呢個我都有入過,不過冇留意到,咁我要試試先知喇!
簽名被屏蔽
去第2度post new冇發生過,係入呢度先會咁囉
, N8 w$ x( K! t/ Emr2907 發表於 2011-8-31 10:18 PM
7 y* X( z  }% s" Q4 Atvb now,tvbnow,bttvb呢度有几个服务器连接,你试下用第个
條骨都無佐lu
4 Y- B7 o1 t! U( N; B1 X) I" q5 {3 dtvb now,tvbnow,bttvb安顿好之后,无妨碍读书的时候就可以入黎探我们啦- X" R1 g! z0 W  n2 U7 J5 u, J
lhy92725 發表於 2011-8-31 10:18 PM
猫大家姐,我会的。。。。
簽名被屏蔽
tvb now,tvbnow,bttvb' |& K0 a. o4 D% {) L. `! h5 S
九月三号早上出门吧。。。。四号要报到。。。。tvb now,tvbnow,bttvb( v' }3 s) C7 p
icy97 發表於 2011-8-31 10:20 PM
* }, A" }" A0 x3 e星期六就出发啦?
0 C: H1 }* |7 p( [3 B+ v公仔箱論壇早少少去都好
* ]& i, J# G# a' R3 _/ X陌生地方要适应下
條骨都無佐lu
so saturday go terenganu, i really miss my student life ...tvb now,tvbnow,bttvb# n/ U9 [2 d. r
hwangks 發表於 2011-8-31 10:22 PM
! i  o; I/ Y2 `  n
是的。。。。我觉得四年很快就会过去的。。。。