返回列表 回復 發帖

回復 #690 喵喵囡囡 的帖子

越拖越伤他啊~~:onion31:
入谷温人
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 05:58 PM 發表
拉拉~~~你返黎啦!
:014: 刚刚蛇回来。。。。

原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 05:59 PM 發表
如果解释有用既话,我就唔使烦啦!

距问我既时候,我就答距或者,可能咯!唔想伤距!!
哈。。哈。。唔好吗。。咁就可以征明你是有吸引力喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
囡囡~你既事解决未呀??:onion14:
入谷温人
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 05:59 PM 發表
如果解释有用既话,我就唔使烦啦!

距问我既时候,我就答距或者,可能咯!唔想伤距!!
你甘讲就已经俾左个想像空间拒,你想拒死心都难啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-16 11:52 AM 發表

哈。。哈。。唔好吗。。咁就可以征明你是有吸引力喎。。。
:019: :019: :019: 我唔想喔!!!我净系想同中意既人一齐咋!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #696 喵喵囡囡 的帖子

囡囡~~你仲系无呀~~:onion14:
入谷温人

回復 #696 喵喵囡囡 的帖子

哦。。你中意的人。。咁驶唔驶他钟意你架???

有事D野。。没你想点咁简单架。。。:019:

回復 #698 wk.hoo 的帖子

成个专家甘话啵~~
入谷温人

回復 #699 toyo88 的帖子

咁又没咁劲。。只是有过经验。。。

回復 #700 wk.hoo 的帖子

你意思系好多女寐你??
入谷温人

回復 #701 toyo88 的帖子

调返来就有我份。。。唉。。

回復 #702 wk.hoo 的帖子

吓!!!你寐好多女???
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-17 10:26 PM 發表
咁又没咁劲。。只是有过经验。。。
曾经沧海难为水,除却巫山不是云。

回復 #704 vwwo 的帖子

咦。。阿婶。。你念诗呀??