返回列表 回復 發帖
1.一分鐘可以連開15個電腦網頁?
2.無法一次閱讀500字以上的文章?
3.文章讀到一半,就忍不住要停下來查Google?
4.查了半小時資料以後,忘了自己到底要找什麼?
5.電腦無法連線時異常焦慮?
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
多謝財神JNTVB$$$$$$$$$$
5.電腦無法連線時異常焦慮? ...
JackyNelson 發表於 2012-5-14 10:50 PM
死不了  
现在有手机,电脑异常连线已经无甘焦虑咯
條骨都無佐lu
果然係有腦之貓  
5.電腦無法連線時異常焦慮? ...
JackyNelson 發表於 2012-5-14 10:50 PM
JackyNelson 版大早啊,又咩黎架呢D
局部區域潛水中...
唔似金句唔似詩
局部區域潛水中...
你是否患了以up症狀:
比你甘容易估到今日出咩招仲系JN大佬咩
條骨都無佐lu
我唔賭錢

夢想這東西和經典一樣,永遠不會因為時間而褪色,反而更顯珍貴!為了實現夢想我想一直努力著!為自己加油!
為大家加油! ...
JackyNelson 發表於 2012-5-14 10:34 PM
呢個我明,版大加油我打氣
局部區域潛水中...
打乜气啊
條骨都無佐lu
版大要加油,我咪打下氣囉,好奇咩貓姐
局部區域潛水中...
死不了  
km8000 發表於 2012-5-14 09:56 AM
面臨了更大的思想危機
吹水姐