返回列表 回復 發帖
睇什麼野呀
free2penny 發表於 2016-7-28 04:29 PM
睇精灵
各位 下午好
chan200308 發表於 2016-7-28 03:09 PM
你带路
yxx01 發表於 2016-7-28 04:44 PM
冇問題
去搭巴士啦
yxx01 發表於 2016-7-28 04:44 PM
都唔多
同边个借啊
yxx01 發表於 2016-7-28 04:45 PM
講過啦.....

【嚟東港城捉Pokémon!】
各位訓練員有好消息! 東港城 East Point City 今日開始每日中午12:00到下午2:00,以及夜晚6:00至8:00都會係商場內嘅PokéStop撒櫻花(Lure Module),大家就可以嘆住冷氣一邊shopping一邊捉小精靈!

提提大家,東港城商場內設有免費Wi-fi同外置電池充電器外借服務,各位訓練員就咁使擔心唔夠流動數據同電捉小精靈啦!
撒櫻花時間:
時段一:12 p.m. - 2 p.m.
時段二:6 p.m. - 8 p.m.
有冇继续联络啊
yxx01 發表於 2016-7-28 04:46 PM
Pokémon GO全城抽水 訓練員派對締良緣?

【on.cc東網專訊】 《寵物小精靈》絕對是八九十後的童年回憶,近日因手機遊戲Pokémon GO出現,再一次燃起大眾做訓練員的心,正所謂「活在球內盡是生命」,大家都日以繼夜去捉精靈!同時有不少公司趁機抽水,推訓練員派對造就良緣及招聘兼職訓練員,你又想唔想試?

有交友配對公司食住Pokémon GO嘅熱潮,推出訓練員派對,讓參加者由工作人員帶領下,在公眾地方遊走,齊齊搜集小精靈,透過遊戲認識異性朋友,提高配對機會率,或者真的可以做到如卡通主題曲所講「I Love Pokémon,認定你是朋友,打開心中的愛,便能用盡力量,Get!」

另外,有新求職平台為搞綽頭,在一個大型求職網上刊登廣告,招聘兼職訓練員,在該公司的Poké Stop用誘惑模式(Lure Module),吸引小精靈及收伏罕見小精靈。而入職要求方面,Pokémon GO需要Level 5或以上、懂得操作智能電話、需照顧小精靈等,待遇則只有該公司提供Lure Module、遇到罕見小精靈及可挑戰不同道館。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160728/bkn-20160728121152802-0728_00822_001.html
睇精灵
識女仔呀
有冇继续联络啊
冇...冇綠
chan sir 下午好
free2penny 發表於 2016-7-28 04:25 PM
penny 晚上好
型 英 帥 靚 正

yxx01 發表於 2016-7-28 04:47 PM
巧淫 晚上好
型 英 帥 靚 正
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
陳爺爺繼續睇緊解密啊?
條骨都無佐lu
陳爺爺繼續睇緊解密啊?
lhy92725 發表於 2016-7-28 09:22 PM
睇緊解密第10集
型 英 帥 靚 正
後面劇情系米緊湊D啊
條骨都無佐lu
後面劇情系米緊湊D啊
lhy92725 發表於 2016-7-28 09:50 PM
開始緊湊
型 英 帥 靚 正