返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 12:15 AM 發表
咦。。阿婶。。你念诗呀??
你墨水唔够,我唔怪你.

回復 #706 vwwo 的帖子

哈。。哈。。你讲野呀。。我惊对起诗上来你会对输给我呀。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 11:56 AM 發表
哈。。哈。。你讲野呀。。我惊对起诗上来你会对输给我呀。。
系啊~~我地系四大中年才子嘛~~~淫诗作对当吃饭咋~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:32 PM 發表

系啊~~我地系四大中年才子嘛~~~淫诗作对当吃饭咋~~
是咯。。真系没识死呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 12:39 PM 發表

是咯。。真系没识死呀。。
而阿二你仲系淫诗之首添~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:45 PM 發表

而阿二你仲系淫诗之首添~~
吓。。。。。没啦。。还在学习中啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 12:47 PM 發表

吓。。。。。没啦。。还在学习中啦。。。
学咩喇~~因为你最淫~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:51 PM 發表

学咩喇~~因为你最淫~~
是啦。。是喇。。知你唔好女色好男色啦。。。
:onion05: :onion05: 来顶一下喵喵的场:014:

原帖由 walala 於 2008-5-18 08:32 PM 發表
:onion05: :onion05: 来顶一下喵喵的场:014:
你又来路过呀。。。:019:
:onion05: :onion05: :onion05: :014: 我返黎啦~~~

事情完满解决!!!:014:

话件好消息俾你地知啊!我六、七可能去大马~~~~:014: :014: :014:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #716 喵喵囡囡 的帖子

6,7月会来大马。。
大马边个地方啊。。

回復 #717 ckhooi74 的帖子

未知!可能皆!!

有可能去大马又有可能去泰国,要决定左地方先!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-19 10:12 AM 發表
未知!可能皆!!

有可能去大马又有可能去泰国,要决定左地方先!
:014: 真爽。。。。可以 玩!!!

回復 #719 walala 的帖子

你四弟你又几时过来啊。。