返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
4 n7 O$ d' w8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; U, [3 F. H7 U  w3 ~

8 d4 D+ y* ]. {. o* t- |www2.tvboxnow.com我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦公仔箱論壇+ L3 O& d" Y7 R; E4 f" X* a+ X; W
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
  H$ }% x- q" E8 @; k我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
+ o) W5 x1 p* \2 H- Rwww2.tvboxnow.com
8 \4 H4 d1 |; s& g我推「天與地」
9 p  ]. L( N/ D4 Etvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
% u6 {; i$ q6 z/ j) h
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
; v  w. q. U; R* ]- PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
  X* U9 C% I5 J; E/ f% N' s
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
: l7 O9 T0 |' {/ u9 H0 o/ ewww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
2 G, }+ \, ?" f( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
0 j5 `/ @; R- D1 {( C
公仔箱論壇+ I$ d* g" W4 N% n
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道% G; X% @) N# \  S
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
1 k* o$ D0 p/ Utvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* q/ v/ q, v( V* @; C, Q
公仔箱論壇+ M7 t' Z; N2 D& O6 E
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
7 H! W  Y8 l4 }1 i% A/ e# t公仔箱論壇
5 e& ?" a/ t% wwww2.tvboxnow.com我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
) T0 a+ |. B/ T+ m* s8 ]. e* i: i; i我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨# c5 V2 z- S, Y! Q) S+ ?8 d
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
9 R3 g2 r5 v8 N, Q+ i2 Nwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# {2 ]' }' o7 q  u/ {6 L  w: D
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
  |' [& o0 n8 g6 |) Y2 _- zwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com( E( I( Z9 v* ?( Z( X* h
www2.tvboxnow.com3 \/ ^- E$ P4 M5 S2 X4 f1 P9 L1 @% q
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
4 {& p$ Z) h! }: z, H( R* C& J: Nwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com1 m  E+ T  Z# r0 H
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
0 `! q5 Y8 N3 L6 x2 i3 ?, U6 I) m公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
/ K- G& R6 i- ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
) m& T1 K6 E8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
3 C7 @% G* b2 h5 Vtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 a( w; M9 l4 R4 e
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
' j. W! n( }+ w5 @4 Q) i4 iwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% ^8 ]& {( h  B! l0 s- y: ~4 A
我都是网盘连接下载的
; W4 S( g' R9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com, a" U. q( R  C: X2 ]
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
* s1 h: l& u- j. r3 |" u' mtvb now,tvbnow,bttvb毕竟HK现在其实得一个免费台TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T/ u0 L) [; t; r
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
3 L7 r# P; r0 e/ z) e$ P7 j) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" d+ A% @+ O& \! a! p; ^8 B公仔箱論壇所以依家人地咪播「西遊記」囉
公仔箱論壇, Q9 ]- g% d8 k; X# U0 O+ Z: Y
tvb now,tvbnow,bttvb, H1 r: L; D1 a" U: u- I7 n
所以依家人地咪播「西遊記」囉
5 U8 H1 f# f( dmoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
  \5 K7 G( u# U1 o. G, n: Z5 wwww2.tvboxnow.com所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集: o- ^( G# x% X& R; |$ c5 n4 O
基本上都保持水準嘅% C/ S* D7 M: S" }8 z+ @" ?/ y+ F
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口