返回列表 回復 發帖
26# charlesou

請問何時才轉好
多謝回覆
1973年10月14日,00:30点出生
香港

现住: 美國三藩市
問事業&姻緣
多謝指點
多謝大師,那我是否應該找一些五行屬水的行業會較好? 和會不會帶一些什麼吉祥/風水物能幫助一下我的財運和健康
chtim 發表於 2014-5-28 02:32 AM
唔关事的,行运就乜都得,唔行运乜都唔得,随身佩戴的野没咩用,家居风水可以摆下
26# charlesou

請問何時才轉好
多謝回覆
vwilson1980 發表於 2014-5-28 04:40 AM
你是指你还是女那个?转好是指边方面转好?
1973年10月14日,00:30点出生
香港

现住: 美國三藩市
問事業&姻緣
616105452 發表於 2014-5-28 06:58 AM
事業:你依家行紧好的财运,做咩都得喇,又可以打工揸权,又可以做生意

姻緣:你依家已经行紧桃花运,多D留意身边的女仔  犯/冲太岁都容易结婚,流年桃花:虎、猴、午  重桃花年:6、7尾的年
唔关事的,行运就乜都得,唔行运乜都唔得,随身佩戴的野没咩用,家居风水可以摆下
charlesou 發表於 2014-5-28 12:14 PM
謝謝大師,最後想問係未2016年9月後我就會好些?那這幾年我可以做到d咩會好d?請大師指点迷津

新历:1968年12月21日17时50分
国家:马来西亚
问: 事业/财运/姻缘/大运
我是苏民峰粉丝
谢谢
新历:1976年10月7日约早上5-6点生。卯时
国家/地区:台湾高雄
问:财运/事業/感情
謝謝大師,最後想問係未2016年9月後我就會好些?那這幾年我可以做到d咩會好d?請大師指点迷津
chtim 發表於 2014-5-28 02:33 PM
嗯,有机会增值下自己
新历: 1968年12月21日17时50分
国家/马来西亚
问: 事业/财运/姻缘/大运
我是苏民峰粉丝
谢谢
65# charlesou
是女的。因你說她正行衰運,所以很想知道何時才轉好?

多謝師父回覆
财运:一生容易得异性之助,2几岁就容易储到钱

事業:适宜做设计,策划,霖计dot桥的工作,或者做演艺界

姻緣:30后依然有姻缘运,流年桃花年:羊、牛、鸡、猪

27-37行紧衰运,有可能工都没得做,积极D

假 ...
charlesou 發表於 2014-5-27 05:51 PM
非常感謝您...但對於第一點財運的:我ge情況同您講ge系完全相反...我都而家都儲唔到錢,而且同女人特別無緣。
事業方面,的確我好中意策劃,霖計dot橋,我呢方面比較會專注。
27-37行緊衰運,我系從差唔多26開始到而家,都好吻合。希望快d過....

我系中意ge人面前比較靜態,好少話喜怒哀樂一直掛在面上。好多謝您的分析,希望自己快d好過。。
非常感謝您...但對於第一點財運的:我ge情況同您講ge系完全相反...我都而家都儲唔到錢,而且同女人特別無緣。
事業方面,的確我好中意策劃,霖計dot橋,我呢方面比較會專注。
27-37行緊衰運,我系從差唔多26開始到 ...
allenw995 發表於 2014-5-28 08:15 PM
我的意思是有女人帮到你,但女朋友/老婆没帮助的,可能是你的上司,长辈,唔是泛指平辈的人

唔好意思,我一下睇漏左眼,你27-37行衰运,是储唔到钱,但你命格是储到钱的,最好是51后,39后逐渐转好,到时就会储到钱

但你的朋友有没同你讲或者你自己有没觉得,明明好开心的时候,但你自己又会觉得突然好失落会唔开心

未结到婚仲有一个原因是你

唔敢投入感情,一时中意个威猛,一时中意温柔,唔知自己想揾咩类型的女仔
65# charlesou
是女的。因你說她正行衰運,所以很想知道何時才轉好?

多謝師父回覆
vwilson1980 發表於 2014-5-28 06:07 PM
最快是56,最好是58