返回列表 回復 發帖

回復 #750 喵喵囡囡 的帖子

我要管理成個城:014:

緊係有d忙架la:019:

雖然個城得我一個人
✔ ✘吊詭..
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-19 05:58 PM 發表

乜你都識過嚟睬场嘅咩?

成日唔见咗人,有冇我啊~:024:
哈。。哈。。你做咩又在度骂人呀。。个条友重是我D兄弟。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
囡囡早晨~~饮茶:onion14:
入谷温人

回復 #753 toyo88 的帖子

啊3,早晨。。开工啦。。:onion14:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-19 06:03 PM 發表
我要管理成個城:014:

緊係有d忙架la:019:

雖然個城得我一個人
:024: 招D人翻黎米得咯!

成个城得你一个,点会忙得去边啊!

你当我三岁细路,甘好氹!:onion31:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:45 AM 發表

:024: 边個你兄弟啊???講清楚~~~

你望真D我闹边個!!:024:
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 08:18 AM 發表
囡囡早晨~~饮茶:onion14:
:014: :014: 靓仔叔叔,早晨啊!!

我地一齐去饮茶囖!:onion14: :onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 08:43 AM 發表
啊3,早晨。。开工啦。。:onion14:
你有冇搞错!!入嚟揾兄弟~~

回復 #758 喵喵囡囡 的帖子

嘻嘻。。喵喵囡囡 早晨。。:onion14: 啦。。

回復 #759 ckhooi74 的帖子

甘就差唔多!!!

你今日饮左茶未啊???

回復 #760 喵喵囡囡 的帖子

早上8点饮咗了。。:onion14: :014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:45 AM 發表

阿二你现在才看到。。。。

回復 #761 ckhooi74 的帖子

去饮茶都无我份!
原帖由 walala 於 2008-5-20 10:50 AM 發表

阿二你现在才看到。。。。
因为你已经俾距忽略左你好耐咯!

回復 #763 喵喵囡囡 的帖子

明天早上我叫你饮茶咯。。