返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2009-3-16 11:29 PM 發表

哦。。当然啦。。。
想念真的是真心的啊。。。
想念... 真心... 要爱上啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ForeverEver 於 2009-3-16 11:29 PM 發表

他说有只狗公pm angela...
火气很大。。我有点怕。。
哈哈..你要小心咯...msn不要乱给人
原帖由 oscarcola 於 2009-3-16 11:35 PM 發表

5 g呀.....應該冇呱
只猫做咗...包青猫 只狗应该惊咗呱
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 11:41 PM 發表

只猫做咗...包青猫 只狗应该惊咗呱
嗯嗯.....5見只9公
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 11:40 PM 發表

哈哈..你要小心咯...msn不要乱给人
係呀...之前angela冇隠藏msn比d 9公見到,,,,
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 11:40 PM 發表 哈哈..你要小心咯...msn不要乱给人
是的。。我会小心。。 
mickey,云云,oscar。。我要睡了。。不是很舒服。。明天见。。晚安。。
原帖由 oscarcola 於 2009-3-16 11:47 PM 發表

嗯嗯.....5見只9公
哈哈....只猫吓走他啦
原帖由 ForeverEver 於 2009-3-16 11:53 PM 發表
mickey,云云,oscar。。我要睡了。。不是很舒服。。明天见。。晚安。。
0....88
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 11:38 PM 發表

想念... 真心... 要爱上啊...
哈哈。。不要爱上啊。。。
原帖由 oscarcola 於 2009-3-16 11:49 PM 發表

係呀...之前angela冇隠藏msn比d 9公見到,,,,
可以block 咗他啊
原帖由 ForeverEver 於 2009-3-16 11:51 PM 發表

是的。。我会小心。。
你的个人信息可以看到啊... 怎样小心啊
原帖由 ForeverEver 於 2009-3-16 11:53 PM 發表
晚安哦。。。Jessie。。好好休息啊。。不要有病到咯。。。
你记得改一改先才去睡觉啊....
原帖由 蓝云 於 2009-3-16 11:58 PM 發表

哈哈。。不要爱上啊。。。
爱上不该想念的人