返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-17 02:29 PM 發表

大家都是当局者迷.... 我们也想看不懂
难道我们旁观者清。。。还是我么够8啊。。。
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2009-3-17 02:38 PM 發表
but dun know what u talking about
今晚去行沙滩... 等2只龟回来
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 蓝云 於 2009-3-17 02:35 PM 發表

难道我们旁观者清。。。还是我么够8啊。。。
因为我们是观众... 88.8888888888% 出席... 是不是
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-3-17 12:40 PM 發表
http://www1.tvboxnow.com/thread-627818-1-1.html
多謝無奈兄的相助, 未睇完都好眼瞓.
外星貓E生
原帖由 lhy92725 於 2009-3-17 01:33 PM 發表

去医院呀,等阵早D收工就去啦
以后小心身體, 就唔洗咁慘啦.
外星貓E生
請問有無人呀!
爷爷...刚到返黎..

回應 mickeybblim 第 78360 篇文章

妳去了那兒.

回應 山棻爺爺 第 78359 篇文章

爷爷
少林寺---歌詞接龍+神祕獎金樓
http://www1.tvboxnow.com/viewthr ... ;extra=#pid16185440  

回應 山棻爺爺 第 78361 篇文章

做野啊...因为下午吹太多咗

少林寺---歌詞接龍+神祕獎金樓

少林活动
爷爷... 我有开间上市公司来玩玩...记得支持下

回應 mickeybblim 第 78364 篇文章

妳說(虛擬股市)?
我找不到啊.什麼No.
不過今次我無玩呀!

回應 山棻爺爺 第 78365 篇文章

昨天4点几申请.. 到E+仲未批准... 已经有20间等紧上市啊
mickey.....还没放工啊??