返回列表 回復 發帖

回復 #765 ckhooi74 的帖子

:014: 叫我饮茶,要你请过喔!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #766 喵喵囡囡 的帖子

呢个唔系问题。。
你肯赏面就得了。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 11:00 AM 發表

因为你已经俾距忽略左你好耐咯!
你想分化我地兄弟感情。。。没咁易呀。。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 11:22 AM 發表
呢个唔系问题。。
你肯赏面就得了。。
我都赏面喎。。照唔照埋我呀。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #767 ckhooi74 的帖子

有人请饮茶喔!!当然赏面啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 11:48 AM 發表

你想分化我地兄弟感情。。。没咁易呀。。。:024:
今日你系米身痒啊!琴晚无冲凉啊!

火我~~~~~~~~~~~:024:

回復 #771 喵喵囡囡 的帖子

乖乖唔好嬲

嬲嬲唔靚靚
✔ ✘吊詭..
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 11:22 AM 發表
呢个唔系问题。。
你肯赏面就得了。。
系咪听者有份先??
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 11:49 AM 發表

我都赏面喎。。照唔照埋我呀。。。
无问题, 你黎penang时call我嘛得咯。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 02:42 PM 發表

系咪听者有份先??
当然有啦。。
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-20 01:19 PM 發表
乖乖唔好嬲

嬲嬲唔靚靚
你条友仔,成日都黎睬睬场就走!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 02:42 PM 發表

系咪听者有份先??
  好明显系啦!!靓女姐姐,我地一齐去吃穷距
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 02:56 PM 發表

好明显系啦!!靓女姐姐,我地一齐去吃穷距
喂,我就话机会大D啫,你哦???
你甘伟大答机黎???
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 03:09 PM 發表

喂,我就话机会大D啫,你哦???
你甘伟大答机黎???
六、七月我就有可能过去啦!所以到时要吃穷距啊!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 05:11 PM 發表

六、七月我就有可能过去啦!所以到时要吃穷距啊!
系黎就要讲好先囖!!