返回列表 回復 發帖
KK
我朋友新加坡返嚟話:

lckiong 發表於 2016-12-5 05:27 PM
巧赚
hk 家使用 internet 主要是工人.  速度不重要
Pedestrian_A 發表於 2016-12-6 05:04 AM
主人唔使返屋企用的吗
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
12月份人工出糧啦

satoshi2314 秒前TVB 20000000 元積分轉出free2penny36 秒前TVB 80000000 元積分轉出yxx0158 秒前TVB 60000000 元積 ...
乜都傾會館 發表於 2016-12-3 04:54 PM
多謝 KK
人仔又跌返啦?
條骨都無佐lu
Better than Okay啦,Win10新電腦?
perfectman 發表於 2016-12-6 10:44 AM
就係想問下點解去唔到1000Mbps
WIN 10 冇錯不過唔係新電腦, 只係以前由舊轉新升上WIN 10
各位 午安
型 英 帥 靚 正
同依家人民幣/港幣嘅情況一樣
我大陸個拍檔,三年前用230萬人民幣買咗層300萬嘅香港樓,畀啲地產舖幫佢放租收租,第一年13000/第二年14000/第三年15000蚊,扣埋啲佣,修理,使費,淨收租都袋30萬,佢家想放450 ...
perfectman 發表於 2016-12-6 11:10 AM
所以买楼真系会致富嘅?唔使坐艇做大闸蟹?
條骨都無佐lu
所以买楼真系会致富嘅?唔使坐艇做大闸蟹?
lhy92725 發表於 6/12/2016 12:39 PM
絕對會

我有層樓,10年前 90千馬幣,借銀行錢供完176千,E+叫價280千
認真睇真啲真係又真係
甘即系强哥细富豪咯
不过呢架用呢个价卖返出去
拿住呢D钱可以买层新楼无?
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
其实我以前同事都有层楼,听闻现在估值都成100万
不过即使卖返出去,拿住嘅钱都买唔到相似位置的楼了
所以都系得个睇字嘅遮
條骨都無佐lu