返回列表 回復 發帖
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
KK
yxx01 發表於 2017-1-9 09:05 AM
巧淫
型 英 帥 靚 正
各位 午安
型 英 帥 靚 正
陳SIR午安
KK、CEO、完美俠、強哥 各位 早午晚大家好!
因為美國搵人維修好鬼貴,啲人自己做啫,香港人懶嘛,
好簡單,我有個客話想喺牆鑽個洞,上口螺絲掛吓嘢,我話唔使鑽洞,去買無痕掛鉤就得㗎喇,一般都掛到5Kg嘢。
佢話唔想煩,一了百了喎,我又同佢講,話搵個師傅同佢搞,無謂要洗千幾蚊,不如我借個震鑽畀佢自己鑽啦,佢好豪咁話,千幾蚊咋?我識鬼鑽咩,嗱嗱聲搵人嚟攪啦,死未?

我有個朋友話我知,美國啲嘢好搞笑㗎,話如果花園啲草過長唔剪會罰錢,個朋友一見啲草長長地就會去Walmart買部剪草機,用完就返去退錢,我話咁都得?
佢話米國就係咁,乜鬼都話要交稅,呢啲福利稅包埋㗎喎
佢話呢啲都係小事,佢話有啲人去ball,買套踢死兔,著完又係去退錢,話有幾何會著,一來阻地方,二來下次有需要咪去買再退囉

我聽過更絕嘅,旅行第一站喺NY買隻Wifi蛋,尾站喺AL分店退!
perfectman 發表於 2017-1-8 01:11 PM
係真人真事,好多人利用美帝買嘢唔中意可以退(保留收椐,否則只可in-store credit)嘅權利。
我就除非真係唔啱或用過覺得唔好先會退。
通常電子產品14日,其它30-45日,有D店60日,過期唔可以退或只能in-store credit。
係真人真事,好多人利用美帝買嘢唔中意可以退(保留收椐,否則只可in-store credit)嘅權利。
通常電子產品14日,其它30-45日,有D店60日,過期唔可以退或只能in-st ...
mnb1123 發表於 2017-1-9 02:19 PM
you should buy electronics at costco.  i returned a few tvs before i could really settle with the current one.
黃明志2017新年歌【那隻雞拜年 Chicken Year 】Namewee feat.BAO發財寶

fXtCsb2UXCU

yxx01 發表於 2017-1-9 09:08 AM
i turned it off in 40 seconds...  you need better taste on music...
巧淫
chan200308 發表於 2017-1-9 11:10 AM
KK、CEO、完美俠、強哥 各位 早午晚大家好!
mnb1123 發表於 2017-1-9 01:49 PM
BB
通常電子產品14日,其它30-45日,有D店60日,過期唔可以退或只能in-st ...
mnb1123 發表於 2017-1-9 02:19 PM
cheap 佬
簽名被屏蔽
陳SIR午安
mnb1123 發表於 2017-1-9 01:46 PM
mnb 晚安
型 英 帥 靚 正

yxx01 發表於 2017-1-9 03:54 PM
巧淫 下午好
型 英 帥 靚 正
各位 下午好
型 英 帥 靚 正