返回列表 回復 發帖
原帖由 malsss 於 2009-2-16 03:30 PM 發表

各位蛇兄蛇弟好....你都快快转名, 唔可以叫猫猫了, 要叫蛇蛇....
要低调D
條骨都無佐lu
原帖由 malsss 於 2009-2-16 03:30 PM 發表

各位蛇兄蛇弟好....你都快快转名, 唔可以叫猫猫了, 要叫蛇蛇....
貓蛇蛇, 新品牌
外星貓E生
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-16 03:31 PM 發表

我的 Facebook account :  [email protected]

I has created a Group call TVBoxNow in Facebook
              欢迎各位兄弟姐妹加入

哈哈!新加入,不会用,还 ...
連 password 都唔記得了

外星貓E生
原帖由 lhy92725 於 2009-2-16 03:31 PM 發表

要低调D
你的蛇王出席率好高, 點低調
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:28 PM 發表

沒有給你 good bye kiss 該打
靓姐, 假兄有叫声HONEY, 甘你咪原谅他咯, GOODBYE KISS 下次叫他补番数...
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:34 PM 發表

你的蛇王出席率好高, 點低調
但都悟好唱通街啊嘛
條骨都無佐lu
he he, you guys are all snake ar
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:32 PM 發表

貓蛇蛇, 新品牌
蛇猫猫好听点.....就甘话啦...
原帖由 malsss 於 2009-2-16 03:37 PM 發表

蛇猫猫好听点.....就甘话啦...
呢度有几只猫啵
條骨都無佐lu
原帖由 dranimals 於 2009-2-16 03:37 PM 發表
he he, you guys are all snake ar
你一入来都算是蛇王一族了....欢迎加入....改名 --> dranimalSNAKE
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:28 PM 發表

沒有給你 good bye kiss 該打
我都唔系要呢样野~~~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2009-2-16 03:41 PM 發表

我都唔系要呢样野~~~~~~~~~~~
沒辦法, 不敢代勞.
外星貓E生
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-16 03:31 PM 發表

我的 Facebook account :  [email protected]

I has created a Group call TVBoxNow in Facebook
              欢迎各位兄弟姐妹加入

哈哈!新加入,不会用,还 ...
我而家去睇下。。。。。。。。。。。。。
原帖由 dranimals 於 2009-2-16 03:37 PM 發表
U too.
外星貓E生
原帖由 lhy92725 於 2009-2-16 03:36 PM 發表

但都悟好唱通街啊嘛
你老板都知啦
外星貓E生