返回列表 回復 發帖

回應 lhy92725 第 81277 篇文章

啊...係   我又來一來,吃飯了嗎?
原帖由 山棻爺爺 於 2009-3-28 09:36 PM 發表
啊...係   我又來一來,吃飯了嗎?
食佐了,D衫又要重新洗过,今日真系好鬼忙
條骨都無佐lu
晚上好~望不到啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-28 09:40 PM 發表
晚上好~望不到啊...
姐姐
望悟到咩啊
條骨都無佐lu
hihi...黎探下靚婆婆同隻貓貓先....好耐冇見,,,,你地好嘛,,..???
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??

回應 lhy92725 第 81279 篇文章

看貼,妳果邊好像下雨是嗎?
真系好忙!.....今天是放假呀.
原帖由 yiyianki 於 2009-3-28 09:42 PM 發表
hihi...黎探下靚婆婆同隻貓貓先....好耐冇見,,,,你地好嘛,,..???
  蛙蛙好久不見, 你好嗎, 你個女好嗎.
外星貓E生
原帖由 山棻爺爺 於 2009-3-28 09:42 PM 發表
看貼,妳果邊好像下雨是嗎?
真系好忙!.....今天是放假呀.
是呀,早上见好天,米洗衫洗被咯
点知5点果阵突然横风横雨
條骨都無佐lu

回應 CC517 第 81284 篇文章

貓.原來你都在
原帖由 CC517 於 2009-3-28 09:43 PM 發表

蛙蛙好久不見, 你好嗎, 你個女好嗎.
嘻嘻....我女女好好,,,
我仲好,,,因為今日唔洗湊女,,,,好自在....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 山棻爺爺 於 2009-3-28 09:45 PM 發表
貓.原來你都在
好快閃, 在排隊等..........
外星貓E生
原帖由 yiyianki 於 2009-3-28 09:46 PM 發表
嘻嘻....我女女好好,,,
我仲好,,,因為今日唔洗湊女,,,,好自在....
你媽媽做了週末婆婆. 一定也開心.
外星貓E生

回應 CC517 第 81288 篇文章

仲未到你,你排第幾?
爷爷今晚甘有空啊
條骨都無佐lu

回應 lhy92725 第 81285 篇文章

米要再來過