返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2009-5-10 04:52 PM 發表

jessie發火啊...
weather too hot
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
原帖由 h2o 於 2009-5-10 04:52 PM 發表

u don't have siblings meh?
got brother....always bully me....ask me to fetch
原帖由 ForeverEver 於 2009-5-10 10:54 AM 發表

weather too hot
u don't have air conditioner meh? xD
here weather is fresh fresh~~ 13°C
原帖由 ForeverEver 於 2009-5-10 10:55 AM 發表

got brother....always bully me....ask me to fetch
poor jessie...
原帖由 h2o 於 2009-5-10 04:51 PM 發表

你覺得我e+好唔專心咩
专心都可以黎呢度吹水
條骨都無佐lu
get ready to go out....see you all then
原帖由 lhy92725 於 2009-5-10 10:58 AM 發表

专心都可以黎呢度吹水
講真啊...我都唔明我D lessons...
因為政府要改革D大學搞到D教授&學生玩罷工
所以我都冇真真正正上過一堂
次次返學D老師都係教D唔教D 所以唯有自己溫D lessons...上網搵
成日對住部電腦溫書&做功課就黎痴線
原帖由 ForeverEver 於 2009-5-10 11:01 AM 發表
get ready to go out....see you all then
don't kau jai too many la~~
nicnic will be jealous ga
88 la~~
原帖由 h2o 於 2009-5-10 05:11 PM 發表

講真啊...我都唔明我D lessons...
因為政府要改革D大學搞到D教授&學生玩罷工
所以我都冇真真正正上過一堂
次次返學D老師都係教D唔教D 所以唯有自己溫D lessons...上網搵
成日對住部電腦溫書& ...
其实他们整天罢工,那考试时间不会推迟的吗?
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-5-10 11:20 AM 發表

其实他们整天罢工,那考试时间不会推迟的吗?
本來應該呢個月尾開始考...不過我地都仲未知D日期
最搞笑既係根本冇真真正正咁教過我地 淨係識得叫我地去讀邊本書啊咁
淨係一科ja 我影印左D書waaa...差唔多2cm咁厚 叫人點記啊

我覺得佢地太過份啦 仲要我地交功課 我都唔知點做
我好迷茫......
原帖由 h2o 於 2009-5-10 05:30 PM 發表

本來應該呢個月尾開始考...不過我地都仲未知D日期
最搞笑既係根本冇真真正正咁教過我地 淨係識得叫我地去讀邊本書啊咁
淨係一科ja 我影印左D書waaa...差唔多2cm咁厚 叫人點記啊

我覺得佢地太過份啦 仲 ...
那你地同学之间有什么想法或者学生会之类会不会提供协助的呀
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-5-10 11:36 AM 發表

那你地同学之间有什么想法或者学生会之类会不会提供协助的呀
我地咩都做唔到
D高層決定我地就要服從
原帖由 h2o 於 2009-5-10 05:42 PM 發表

我地咩都做唔到
D高層決定我地就要服從
既然无得改变就顺其自然啦,做好本份就系啦
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-5-10 11:45 AM 發表

既然无得改变就顺其自然啦,做好本份就系啦
所以話呢....世事就係咁唔公平 咁又點啊 唯有接受現實...
原帖由 h2o 於 2009-5-10 05:51 PM 發表

所以話呢....世事就係咁唔公平 咁又點啊 唯有接受現實...
呢个世界基本上无公平嘅,最多都是相对公平些少
凡事睇开D,生活都会快乐D
條骨都無佐lu