返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-5-21 12:02 AM 發表

甘即系几时啊?
明年。。。。。

原帖由 walala 於 2008-5-21 12:09 AM 發表

明年。。。。。
扯。。。。。。。。。。仲有甘耐。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-21 12:11 AM 發表

扯。。。。。。。。。。仲有甘耐。。。。。。。。。。
又是你问的。。。。。

囡囡早晨:onion14:
入谷温人
入黎踩场。。:onion05:
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 06:01 PM 發表

请你食饭又点话啫!
:014: :014: 既然靓女姐姐,都话请我食饭,甘我又点可以唔赏面呢!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 06:55 PM 發表

哦。。咁你想帮我止痒定是想帮我冲凉喎。。。
:024: :024: 我做咩要帮你冲凉啊!

当然系止痒啦!
原帖由 toyo88 於 2008-5-21 08:31 AM 發表
囡囡早晨:onion14:
:014: :014: :014: 靓仔叔叔,早晨啊!!

入黎睇睇,又走人啦!:onion14: :onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-21 08:36 AM 發表
入黎踩场。。:onion05:
你入黎我度睬场,我又去你到捣乱过喔!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 09:00 PM 發表

就系睇得起你,所以正预埋你出钱!
吓。。这家野就有我份。。唔公平呀。。:onion03:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 09:16 AM 發表

当然系止痒啦!
咁你就住来喎。。唔好咁粗爆喎。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 09:16 AM 發表

当然系止痒啦!
要帮我止痒都唔驶出刀仔架。。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-5-21 01:15 PM 發表

咁你就住来喎。。唔好咁粗爆喎。。
:024: 你既然林三级嘢!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-21 01:17 PM 發表

要帮我止痒都唔驶出刀仔架。。。。
唔攞刀仔,點帮你止痒啊!

回復 #808 喵喵囡囡 的帖子

没念三级野喎。。只是念紧五级野。。。