返回列表 回復 發帖
今晚足中杯是冷门赛事,大家切记小心喔!
原帖由 wlt1110 於 2009-1-3 11:46 AM 發表
今晚足中杯是冷门赛事,大家切记小心喔!
呢只杯好多強隊都要 晤會甘易爆冷架
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
今晚买下盘实有斩获
爆冷门又好,爆热门又好
祝大家今晚赢多D啦。。。
原帖由 kingworld 於 2009-1-3 08:51 PM 發表
呢只杯好多強隊都要 晤會甘易爆冷架
错错错,你错的离谱,强如曼城,车仔,arsenal都输盘。。。。。。。。。。。。
好多场都是平波,d人估平波一定发到猪瘟咯
原帖由 wlt1110 於 4-1-2009 06:29 PM 發表

错错错,你错的离谱,强如曼城,车仔,arsenal都输盘。。。。。。。。。。。。
好多场都是平波,d人估平波一定发到猪瘟咯
我相信曼联是可以的。。。哈哈。。
今晚博大冷,买曼联输
原帖由 how2109 於 2009-1-4 08:23 PM 發表

我相信曼联是可以的。。。哈哈。。
曼联可以赢,但是输盘,看看对垒stoke,就知道啦
原帖由 我系一督屎 於 2009-1-4 09:49 PM 發表
今晚博大冷,买曼联输
最新消息,曼联赢波输盘啊
原帖由 wlt1110 於 2009-1-4 23:47 發表

最新消息,曼联赢波输盘啊
3比0赢波赢盘,你边度收风架?
串下人先
1kingworld92712156.4 % 30.59 (-40.42) 6 (1958600) 4609600

284wlt11103164-3332.6 % 17.79 (-46.21) 4 (1345400) -4817600
天堂和地獄
原帖由 我系一督屎 於 2009-1-5 08:13 PM 發表

3比0赢波赢盘,你边度收风架?
哈哈,我在曼联区估中波胆。。其实是想你们输钱
原帖由 kingworld 於 2009-1-5 09:03 PM 發表
串下人先
1kingworld92712156.4 % 30.59 (-40.42) 6 (1958600) 4609600
284wlt11103164-3332.6 % 17.79 (-46.21) 4 (1345400) -4817600 天堂和地獄
哈罗,赢dd钱就甘串吗?没有大志!! 要就赢多d先来串我啦,无时无刻欢迎
原帖由 wlt1110 於 2009-1-5 10:30 PM 發表

哈罗,赢dd钱就甘串吗?没有大志!! 要就赢多d先来串我啦,无时无刻欢迎
甘又系 我比你少左個
原帖由 kingworld 於 2009-1-5 10:32 PM 發表
甘又系 我比你少左個-  
哈哈。。。。。搞到我唔知要讲什么?
总之,你放心,我一定爬你头!