返回列表 回復 發帖

回復 #810 wk.hoo 的帖子

你一日唔俾人闹過,都唔舒服,係米?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #811 喵喵囡囡 的帖子

乜你成日鬧人架

病左休息下la:019:
✔ ✘吊詭..

回復 #812 ~嘉~ 的帖子

因爲你地個個都惹我嬲囖!!

我都想休息下~但係要返工啊!:onion03: :onion03:

你都无安慰我嘅!
心平气和...........
入谷温人
我依家好心平气和喔

回復 #793 vwwo 的帖子

i pukan啦啦仔la............:onion03:
原帖由 s.alex 於 2008-5-21 09:07 PM 發表
i pukan啦啦仔la............:onion03:
我知啊,我系话拒黎果阵食吖嘛!
:onion14:   i c..
囡囡又早晨:onion14:
入谷温人
入黎踩场。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 06:29 AM 發表
囡囡又早晨:onion14:
:onion05: :onion05: :onion05: 靓仔叔叔,成日都甘早既!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-22 08:57 AM 發表
入黎踩场。。
点解你地个个都甘早既~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-22 10:13 AM 發表

点解你地个个都甘早既~~
唔好咁喇。。有我迟过你啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-22 01:17 PM 發表

唔好咁喇。。有我迟过你啦。。
:onion31: :onion31: 你成日都咁迟,可以忽略啦!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-22 10:05 AM 發表

:onion05: :onion05: :onion05: 靓仔叔叔,成日都甘早既!!!
温食........:019:
入谷温人