返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-24 10:33 PM 發表

你宣言晒喇~~我地........
你有出刀仔做咩呀。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-24 10:35 PM 發表

你有出刀仔做咩呀。。
一山起能藏二虎
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-24 10:36 PM 發表

一山起能藏二虎
你。你。。我同你死过。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
...is a girl !!:onion05: :onion14:

hehe kidding...

welcome ^_^
原帖由 toyo88 於 2008-5-24 10:36 PM 發表

一山起能藏二虎
一公一母就 ok....:onion03:
原帖由 toyo88 於 2008-5-23 07:48 PM 發表
囡囡~叔叔抱抱~~
:014: :014: :014: 靓仔叔叔~~~~你咁样,人地怕丑嘎!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 rita77 於 2008-5-24 07:19 PM 發表
大家好!

我初到貴景 。。。 请大家多多射住射住!!
:onion05: :onion05: :onion05: 咁你要多D入嚟吹水啦~~~

我有照住你無有怕!!!
原帖由 thomas_ngan 於 2008-5-25 10:45 AM 發表
...is a girl !!:onion05: :onion14:

hehe kidding...

welcome ^_^
:014: :014: :014: 咁你要多D入嚟啊~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-26 09:34 AM 發表

:onion05: :onion05: :onion05: 咁你要多D入嚟吹水啦~~~

我有照住你無有怕!!!
:014: :014: 咁我一有闲就嚟吹水啦~~~
yo... yo... 归阿分论,大家好啊...
珍惜四人帮。。。
原帖由 rita77 於 2008-5-26 02:08 PM 發表

:014: :014: 咁我一有闲就嚟吹水啦~~~
冇問题啊!!你多多入嚟支持下我先得啦!
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-26 02:23 PM 發表
yo... yo... 归阿分论,大家好啊...
好似未见过你咁嘅???
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-26 09:32 AM 發表

:014: :014: :014: 靓仔叔叔~~~~你咁样,人地怕丑嘎!!!
甘......甘样呢???
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-26 02:58 PM 發表

甘......甘样呢???
你咁样做,人地以後點面對你喔!!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-26 03:03 PM 發表

你咁样做,人地以後點面對你喔!!!
唔通你想用背只对我???
入谷温人