返回列表 回復 發帖
点为知打大招呼啊?
條骨都無佐lu
利物浦 [-0.5]                1.97~~~必胜呀言仔
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
7 }8 p4 k& l7 _www2.tvboxnow.com今晚加油啦 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L1 h& b  x  }/ ~$ k) e
yxx01 發表於 2012-12-6 10:03 PM
呢D先係人話嘛
局部區域潛水中...
利物浦 [-0.5]                1.97~~~必胜呀言仔
8 y4 g  ~; p# y1 O" F; h, C  iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。civicboy1969 發表於 2012-12-6 10:09 PM
咁買2E得嘛...C兄
局部區域潛水中...
C兄 派錢  
石良派钱就是大招呼罗
6 ?" A) k+ v9 }" ^. |4 T' o公仔箱論壇BeiDouChef 發表於 2012-12-6 10:08 PM
地下有沙咩
局部區域潛水中...
言公子开始落成亿注甘犀利啊,佩服佩服
條骨都無佐lu
~ Civic兄 &  言言 ....
. R. F/ a: E: Lwww2.tvboxnow.com
! g' F! Y. G3 D7 E6 n+ J1 Gtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
打招呼  多謝C兄  唔該言少
言公子开始落成亿注甘犀利啊,佩服佩服公仔箱論壇. n( k9 c  u# m1 w+ _
lhy92725 發表於 2012-12-6 10:15 PM
我未試過架,最大一注5千,最多一日投注1.2E,輸輸吓冇咗近9E
局部區域潛水中...
我未試過架,最大一注5千,最多一日投注1.2E,輸輸吓冇咗近9Etvb now,tvbnow,bttvb4 }/ M9 _! \; W  c( f& ]
金石良 發表於 2012-12-6 10:20 PM
: k9 i; r+ N! e4 a, D( gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有先有得输嘅嗻* Z! \! v: [# n  g) o! C7 V: |
你吾计你赢果D架
條骨都無佐lu
我未試過架,最大一注5千,最多一日投注1.2E,輸輸吓冇咗近9Etvb now,tvbnow,bttvb8 |9 [3 Y; S7 ?, u9 w
金石良 發表於 2012-12-6 10:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \! U2 F2 ]3 @; ]1 Q; x8 P
言兄加油!一定赢德翻!赢翻18E翻来!
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
) ?: n2 ^% ~2 p5 i8 v5 a. e" xwww2.tvboxnow.com有先有得输嘅嗻
9 A8 @1 d8 C1 R" F公仔箱論壇你吾计你赢果D架
+ v" q+ p6 P; j( p$ Klhy92725 發表於 2012-12-6 10:24 PM
計咗啦,總投注23.67E,贏返14.81E,咪輸近9E咁多囉
局部區域潛水中...
  |! U: l4 _) d' l3 j0 C6 l5 u9 n
言兄加油!一定赢德翻!赢翻18E翻来!
* H. c# ]! [0 p& ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。luke168 發表於 2012-12-6 10:30 PM
望係咁望啦,我都諗住一係輸淨5E唔玩,一係1Q清袋跟住失蹤
局部區域潛水中...
望係咁望啦,我都諗住一係輸淨5E唔玩,一係1Q清袋跟住失蹤www2.tvboxnow.com5 w) P, ]$ @# x9 I  c
金石良 發表於 2012-12-6 10:33 PM
" f' E: J) V, S* A0 I7 ?8 Nwww2.tvboxnow.com言兄留的青山在!不怕没柴烧!不要甘冲动!
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取