返回列表 回復 發帖
我都睇唔到
HIDE 發表於 2012-8-11 06:19 PM
HIDE 哥?
Fls。。。。有嘢睇啦。。。。SweetLemon 發表於 2012-8-11 05:41 PM
~ Sweet sweet lemon ~ since when 甜甜鼠 used that ~

~ 甜甜鼠 ~  ~ 125
~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

~ Sweet sweet lemon ~ since when 甜甜鼠 used that ~

~ 甜甜鼠 ~ 1789693 ~ 125 1789694
~ 178969017896911789 ...
fls125 發表於 2012-8-11 06:54 PM
He has to keep it until August 25 5pm
樓上的那張照片~水喔!好一張見$$眼開的照片!
He has to keep it until August 25 5pm

SweetLemon 發表於 2012-8-11 07:10 PM
~ Sweet sweet lemon ~ why not full month ?
~ 甜甜鼠 ~
你是 男还是女?
~ Sweet sweet lemon ~ why not full month ?
~ 甜甜鼠 ~
你是 男还是女?
fls125 發表於 2012-8-11 07:24 PM
Why not full month?  - He bargained lah.....
Why not full month?  - He bargained lah.....SweetLemon 發表於 2012-8-11 07:28 PM
he's good at negotiating ...  
   must  persuade him to extend
甜甜鼠你是好好人   ~ 甜甜鼠你是好人   ~ 甜甜鼠靓仔 ~  

你的靓仔头像可以延长至 10-Sep-2012 吗?
甜甜鼠 ~ 晚安啦
Why not full month?  - He bargained lah.....
SweetLemon 發表於 2012-8-11 07:28 PM
甜檸版姐縮皮  
闭家伙啦,连柠姐个头像我都睇吾到啦
條骨都無佐lu
闭家伙啦,连柠姐个头像我都睇吾到啦
lhy92725 發表於 2012-8-11 10:06 PM
發雞盲  
發雞盲  
km8000 發表於 2012-8-11 10:10 PM
人地睇唔到頭像你開心。。。
寻日仲正常喔
條骨都無佐lu
人地睇唔到頭像你開心。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-11 10:12 PM
錯     減少咗宣傳機會