返回列表 回復 發帖
妳好準時黎C兄度.食飯未呀.
4 T. B+ }- _8 ^" c" A, B, y6 j公仔箱論壇orchids 發表於 2013-1-7 06:52 PM
花姐姐晚上好,我放5點半,唔洗6點返到屋企。。。
  ^% G# L  M8 U' D公仔箱論壇個網唔慢就一定會幫C兄發新聞,慢就冇辦法喇。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p+ D6 B) l2 P7 n
以前8點前就開飯,依家就要過左8點先有得食。。。
以前8點前就開飯,依家就要過左8點先有得食。。。
$ ?1 |& [0 I0 @7 V. I5 y' ~點解呀廚子偷懶
蘭---花之君子也
是否老賓做吾切
蘭---花之君子也
花姐,eqmm 晚上好!1986152
" N. ^6 u- C* y" }tvb now,tvbnow,bttvbluke168 發表於 2013-1-7 06:53 PM
www2.tvboxnow.com! o4 k, X! i  s) J
輝仔晚上好,我食飽嘞  
蘭---花之君子也
个网甘慢点发發新聞
是否老賓做吾切
, D; f7 ~$ w4 J4 z2 r公仔箱論壇orchids 發表於 2013-1-7 07:47 PM
媽咪趕得切,係細佬返黎唔切
个网甘慢点发發新聞+ O  }8 N( O) _( `. \. P
luke168 發表於 2013-1-7 07:52 PM
輝仔晚上好,頭先我發果時都ok,依家又慢左喇
以家慢到我去洗碗先。。。公仔箱論壇1 o  O/ ]+ H& [( P& s
EQ 妹妹使唔使幫手洗碗噶?
以家慢到我去洗碗先。。。
* f2 ^. M, O' @4 m; Q/ {% ^6 ewww2.tvboxnow.comEQ 妹妹使唔使幫手洗碗噶?
( S; e1 n/ y6 K; x1 d+ a$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SweetLemon 發表於 2013-1-7 08:09 PM
我仲未食呀檸姐姐,不過差唔多喇 # G3 ~% @% F/ e$ d
晚晚都係我洗碗嫁,媽咪唔要我幫手煮飯之嘛
好慢,走嚕
媽咪趕得切,係細佬返黎唔切www2.tvboxnow.com! h& n, K  a# K' m5 Z. N
eqwai 發表於 2013-1-7 07:57 PM
公仔箱論壇# f6 V1 g  D$ S" W5 t
吾好意思,當咗你媽咪老賓添
tvb now,tvbnow,bttvb) g4 ]# I5 U9 S0 H
吾好意思,當咗你媽咪老賓添 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N* U% W, R3 ^, }7 c) Z
ob51330 發表於 2013-1-7 08:40 PM
( G% N8 v2 {# P公仔箱論壇Ob 代 姨媽發言。。。
公仔箱論壇- k# G4 \1 o6 y/ v
吾好意思,當咗你媽咪老賓添 6 j' ]5 K/ B/ V5 t; z
ob51330 發表於 2013-1-7 08:40 PM
0 s& A8 ~' ~" ?* u# h* l5 {7 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講嘢要謹慎,在另一個post EQ already said her dad passed away。。。
Civic兄
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
Fls why like that?