返回列表 回復 發帖
都好似几失败喔
lhy92725 發表於 2009-6-10 02:55 AM
完全同意
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
當然 !!  本來, 當然, 固然, 理所當然
JackyNelson 發表於 2009-6-10 10:16 PM
呢个米叫做花心咯
條骨都無佐lu
很明显jacky是花心啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
基本都是一个样的
條骨都無佐lu
呢个米叫做花心咯
lhy92725 發表於 2009-6-10 09:22 AM
很明显jacky是花心啦
ForeverEver 發表於 2009-6-10 09:33 AM
No No No,

唔係花心!! 擺明係有心!! 有力!!!
基本都是一个样的
lhy92725 發表於 2009-6-10 09:36 AM
可惜一個好男人
No No No,

JackyNelson 發表於 2009-6-10 10:36 PM
心就有,但是花的,有无力就无人知啦
條骨都無佐lu
心就有,但是花的,有无力就无人知啦
lhy92725 發表於 2009-6-10 09:38 AM
試過米知 law
No No No,

JackyNelson 發表於 2009-6-10 10:36 PM
你对每个人都有心。。还不算花心吗??
你对每个人都有心。。还不算花心吗??
ForeverEver 發表於 2009-6-10 09:44 AM
不算

不算

有愛心

http:// ...
JackyNelson 發表於 2009-6-10 10:49 PM
hey jacky......you always have many cute & funny pictures......
the dialogue are meaningful
hey jacky......you always have many cute & funny pictures......
the dialogue are meaningful
ForeverEver 發表於 2009-6-10 09:55 AM

Jessie & Cat Cat, gotta go la, need to do some work,

You 2 having a great evening & sweet sweet dreams....................

终于蛇完王要做野啦,小心老板出现在你背后
條骨都無佐lu

Jessie & Cat Cat, gotta go la, need to do some work,

You 2 having a great evening & sweet sweet dreams....................http://i225.photobucket.com/alb ...
JackyNelson 發表於 2009-6-10 11:04 PM
okok.....see you tomorrow.....
终于蛇完王要做野啦,小心老板出现在你背后
lhy92725 發表於 2009-6-10 11:07 PM
应该是啦。。被骂了。。赶快跑