返回列表 回復 發帖
新历:1968年12月21日17时50分
国家:马来西亚
问: 事业/财运/姻缘/大运
我是苏民峰粉丝
谢谢
aykseng 發表於 2014-5-28 03:16 PM
事业:45岁后适宜做霖计dot桥的工作,57后运气会更加好,就睇你到时想唔想做生意

财运:容易得异性之助,可能是女性朋友、长辈、上司....,57后

姻缘:命中夫妻相合,但老婆对你帮助不大  流年桃花:羊、牛、猴、蛇  你依家都是行紧桃花运,人缘方面会较好

你依家需要混乱3-5年先会逐渐转好
我的意思是有女人帮到你,但女朋友/老婆没帮助的,可能是你的上司,长辈,唔是泛指平辈的人

唔好意思,我一下睇漏左眼,你27-37行衰运,是储唔到钱,但你命格是储到钱的,最好是51后,39后逐渐转好,到时就会储到 ...
charlesou 發表於 2014-5-28 09:07 PM
完全到位!準!多謝曬...系咪意思你List入邊ge桃花年,比較容易遇到適合的對象啊?多謝大師....
新历:1976年10月7日约早上5-6点生。卯时
国家/地区:台湾高雄
问:财运/事業/感情
vitocean 發表於 2014-5-28 03:17 PM
财运:要去到49后先会好

事業:你适宜打工,不适宜做生意

感情:流年桃花:猪、鸡、鼠、蛇 重桃花年:6、7尾的年  另外改改你的脾气,脾气非常唔好

PS:40后留意肠胃
我的意思是有女人帮到你,但女朋友/老婆没帮助的,可能是你的上司,长辈,唔是泛指平辈的人

唔好意思,我一下睇漏左眼,你27-37行衰运,是储唔到钱,但你命格是储到钱的,最好是51后,39后逐渐转好,到时就会储到 ...
charlesou 發表於 2014-5-28 09:07 PM
完全到位!準!
女朋友/老婆有無幫助就未知...但比女性長輩or上司幫助...想想下又好似從來都無,唔緊要,我會多留意。thanks

我的確唔敢投入感情,傷害過好多次,咩類型都唔知,呢個準。
大師你意思系咪在你list桃花年入邊,比較容易出現合適的對象啊?
的確我人比較偏向哀傷方面,好少話真系成日都開開心心咁....
完全到位!準!
女朋友/老婆有無幫助就未知...但比女性長輩or上司幫助...想想下又好似從來都無,唔緊要,我會多留意。thanks

我的確唔敢投入感情,傷害過好多次,咩類型都唔知,呢個準。
大師你意思系咪在你list桃 ...
allenw995 發表於 2014-5-28 10:57 PM
甘即是代表你的命有异性的帮助,但你没利用到呢一点,以后好好利用,会帮到你的,反而女朋友/老婆帮唔到你,我指帮唔到你的意思是钱银上

桃花个几年是代表容易有桃花,也代表人缘方面,唔一定是男女之间的感情,其实你唔是没女的,只是你落唔到注,你需要停下霖清楚,唔好俾以前受过的伤害影响到你落注的决定,屡败屡战,加油
76# charlesou
谢谢您解答了我进大运问题,依家是大火年我今年想做生意,可不可以做?
76# charlesou  
谢谢您解答了我进大运问题,依家是大火年我今年想做生意,可不可以做?
aykseng 發表於 2014-5-29 01:00 AM
依家未得住,57先得
甘即是代表你的命有异性的帮助,但你没利用到呢一点,以后好好利用,会帮到你的,反而女朋友/老婆帮唔到你,我指帮唔到你的意思是钱银上

桃花个几年是代表容易有桃花,也代表人缘方面,唔一定是男女之间的感情,其 ...
charlesou 發表於 2014-5-28 11:05 PM
ok...非常多謝您...
都祝你一切順利,安康。
新曆1997年10月16日上午十時,男性,澳洲出生
請問他的運程如何?
多謝師父指教

新历:1986年4月2日20时00分
国家/地区:马来西亚
问:财运/事業/姻缘/读书
新曆1997年10月16日上午十時,男性,澳洲出生
請問他的運程如何?
多謝師父指教
vwilson1980 發表於 2014-6-13 06:50 AM
运程唔错,尤其23后慢慢开始,28有小小的运,40后最好,但要提防事非与感情问题
新历:1986年4月2日20时00分
问:财运/事業/姻缘/读书
audrey_jialing 發表於 2014-6-15 05:31 AM
财运:财运要小心有人同你争,尽量唔好借钱给人,财运晚年先会好

事業:适宜做文职/策划、霖计的工作

姻缘:命带2个桃花,早行桃花运,27-30有重姻缘,虎、兔、牛、羊年都是你的桃花年,重桃花年是2、3尾的年份,例如:2012、2013

读书:29-34,可以读,过后就唔使霖了
87# charlesou
多谢大师。但系我到依家都未有男朋友,桃花年就来过晒了。
87# charlesou
多谢大师。但系我到依家都未有男朋友,桃花年就来过晒了。
audrey_jialing 發表於 2014-6-17 09:36 AM
明年羊年也是你的桃花年,可以把握
新历:1986年4月15日
问:财运/事業