返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 09:43 AM 發表

打你小人先得~~~~你甘衰,成日林埋晒D唔干净既野!
哈。。哈。。系你暗示我咁讲喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
喵喵,你好吗?
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 01:33 PM 發表

哈。。哈。。系你暗示我咁讲喎。。。
:024: :024: 幾时有暗示到啊!!你係米唔識睇中文~~~使唔使我教你啊!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-5-27 01:37 PM 發表
喵喵,你好吗?
你终于返嚟啦!!

呢度個個都好挂住你嘎~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 01:47 PM 發表

:024: :024: 幾时有暗示到啊!!你係米唔識睇中文~~~使唔使我教你啊!
都讲暗示咯。。得我地两个知的。。人地又唔知。。你讲咩都得架啦。。。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-5-27 01:37 PM 發表
喵喵,你好吗?
靓仔,好耐无同你吹水囖!
总算得闲了。刚刚开学。:onion05:

回復 #904 喵喵囡囡 的帖子

有边果?:014:
来找喵喵:onion14: :onion14: 。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 01:51 PM 發表

都讲暗示咯。。得我地两个知的。。人地又唔知。。你讲咩都得架啦。。。
你真系~~一日唔俾我火过都唔舒服啊 。似乎你日日都身痒
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-5-27 02:22 PM 發表
有边果?:014:
:014: :014: :014: 个个咯!!

都好挂住你嘎!!!
原帖由 walala 於 2008-5-27 02:24 PM 發表
来找喵喵:onion14: :onion14: 。。。
:014: LALA,你今日甘迟啊!!
但系我的线唔知做咩野,有时慢到入唔到TVB。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-27 02:39 PM 發表

你真系~~一日唔俾我火过都唔舒服啊 。似乎你日日都身痒
哈。。哈。。就是知你钟意。。我咪找你止痒咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 03:01 PM 發表

哈。。哈。。就是知你钟意。。我咪找你止痒咯。。
:024: :024: 你条友~~~~~~~~ 想S米讲声咯!我一定帮你实现嘎!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件