返回列表 回復 發帖
哦, 那要努力啊 x 2
QQ好似无放过暑假甘
條骨都無佐lu
哦, 那要努力啊
# l3 ]) k: ^8 l2 A% f) R3 {$ M9 Q* Kwww2.tvboxnow.comgo2david 發表於 2011-9-6 11:47 AM
( M. ?" a+ n0 t" k9 A公仔箱論壇ok
QQ好似无放过暑假甘
8 f* ^  [1 c0 S1 d) z1 {; E/ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2011-9-6 11:58 AM
" \$ g* y  f7 d: B$ z/ A* \www2.tvboxnow.com我地黎度无放过暑假架~因为没夏天
- `0 X$ `5 e9 u7 v1 p4 n考完试之后就有2个礼拜假期啦
, S! A% m! F; f$ f* U# A. ~0 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ok 公仔箱論壇  K7 N0 S; C0 u$ i
wathehellqq 發表於 2011-9-6 11:59 AM
! H0 }- ^1 B1 I& Mwww2.tvboxnow.com所以唔好剩係掛住賭
畸形人類研究科
公仔箱論壇! @! s, Q# Y5 q9 K
所以唔好剩係掛住賭
6 R0 ?, o  ^5 ytvb now,tvbnow,bttvbgo2david 發表於 2011-9-6 12:03 PM
9 E, C/ t/ ?7 e- stvb now,tvbnow,bttvb 唔甘啦
點解你得番幾百萬架??
畸形人類研究科
无暑假?甘为咩又9月份开新学期嘅
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com+ v' g% f/ M, P0 u* F0 [
唔甘啦# _* `0 L* x) O) P% u
wathehellqq 發表於 2011-9-6 12:06 PM
www2.tvboxnow.com+ n1 Z: v: R3 \  {) N
原來過左兩關..bug chance to win again
畸形人類研究科
+ K9 F$ ~& k# g, @/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來過左兩關..bug chance to win again
9 n$ I( W3 m  w* N1 |* i公仔箱論壇go2david 發表於 2011-9-6 12:16 PM
/ Y  j' C3 n/ |. d/ Z5 z3 Ftvb now,tvbnow,bttvb系呀。。差一关
无暑假?甘为咩又9月份开新学期嘅* ^( x% N4 o/ d! o5 H: W
lhy92725 發表於 2011-9-6 12:14 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 k; r  M7 N+ L" \: A# T% v
噢噢。。那个系政府大学geh开学期~同我地唔同架
點解你得番幾百萬架??tvb now,tvbnow,bttvb, _' q/ Q4 e, f5 i" {, Q
go2david 發表於 2011-9-6 12:09 PM
# c" {' o; r. p- Y: H4 n0 Mtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ X$ F3 Y/ F$ F7 _
, p, _$ ?, \2 h; c
時也命也

平壤核子能源研究所
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 T* p4 Z. O7 b! |5 \3 Q
噢噢。。那个系政府大学geh开学期~同我地唔同架$ j! r8 s" E1 g# M0 f% z
wathehellqq 發表於 2011-9-6 12:35 PM
# n( s- ?% ]. A. r' r9 t' Q5 h5 }! J
私人大学同政府大学的学制吾一样架?
條骨都無佐lu
0 F4 L, Q8 I$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。私人大学同政府大学的学制吾一样架?
4 H! `% r5 ~% W3 H* p$ \3 A: Hwww2.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2011-9-6 01:24 PM
/ s* }. d) i/ F3 O! m
有d系一样,有d私人大学系唔同架, 我地黎度大学有分好多段开学时间架。。好复杂
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: W: l* p& r# }  v3 l; K/ M$ h
私人大学同政府大学的学制吾一样架?
* A, C( {9 F0 q# t, r7 c9 P公仔箱論壇lhy92725 發表於 2011-9-6 01:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^8 I% q: n/ A2 N% s

+ [: I8 y- |0 p' i5 C: l# dtvb now,tvbnow,bttvb5一样

平壤核子能源研究所