返回列表 回復 發帖
燈神就真
blueocean 發表於 2012-9-28 08:38 AM
u need more money,

can't exchange to HKD .........sooner
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
NBA Coming soon
BeiDouChef 發表於 2012-9-28 08:39 AM
blue will be very happy ......
我无weekend,听日要开工
lhy92725 發表於 2012-9-28 09:46 PM
work so much....you are earning $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

第二個警告

你寸我5緊要......唔好響我貼寸d其他會員
JackyNelson 發表於 2012-9-28 09:40 PM
版主大人,如果你只許洲官放火嘅話,你之前對我講嘅說話是什麼.你係版主就可以侮辱我!几個人一齊侮辱我!
如果你覺得你冇做錯,你可以BEN我,我唔希罕!此處不留人自有留人處!

你身為版主收高息,派錯彩,侮辱會員,以權謀私!
型 英 帥 靚 正
肥蓝NBA无甘灯架?
條骨都無佐lu
u need more money,

can't exchange to HKD .........sooner
JackyNelson 發表於 2012-9-28 09:47 PM
my pocket is always open for more money

blue will be very happy ......
JackyNelson 發表於 2012-9-28 09:48 PM
east mountain again raise

肥蓝NBA无甘灯架?
lhy92725 發表於 2012-9-28 09:50 PM
only win, no lose

only win, no lose
blueocean 發表於 2012-9-28 09:52 PM
有无甘劲啊
條骨都無佐lu
有无甘劲啊
lhy92725 發表於 2012-9-28 09:57 PM
用戶名次用戶名稱贏出場數落敗場數得勝場差
得勝率
贏錢倍數
(淨勝倍數)
波膽
(中波膽額外獎金)
贏得獎金
1blueocean68652216456.8 %60.92 (-347.08)42 (0)195813

劲5劲???

得勝率 56.8 %
版主大人,如果你只許洲官放火嘅話,你之前對我講嘅說話是什麼.你係版主就可以侮辱我!几個人一齊侮辱我!
如果你覺得你冇做錯,你可以BEN我,我唔希罕!此處不留人自有留人處!

你身為版主收高息,派錯彩,侮辱會員,以權謀 ...
chan200308 發表於 2012-9-28 08:50 AM
放數5收息  & 我地5會用粗口

你比多左...我都走蕃比你

話不投“機”半句多.... 請
得勝率
贏錢倍數
(淨勝倍數)波膽
(中波膽額外獎金)贏得獎金1blueocean68652216456.8 %60.92 (-347.08)42 (0)195813

劲5劲??? ...
blueocean 發表於 2012-9-28 08:58 AM
Low B
得勝率
贏錢倍數
(淨勝倍數)波膽
(中波膽額外獎金)贏得獎金1blueocean68652216456.8 %60.92 (-347.08)42 (0)195813

劲5劲??? ...
blueocean 發表於 2012-9-28 09:58 PM
刚过半佐DD嗻,有几劲啊
條骨都無佐lu
我无weekend,听日要开工
lhy92725 發表於 2012-9-28 09:46 PM
我陪你

平壤核子能源研究所