返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 02:05 PM 發表
不就是整天给你激到呕电哪个咯... 哈哈..
吓。。有D咁的事。。唉。。我没去尽就激到呕电。。我出尽力个阵咪死得。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #1021 wk.hoo 的帖子

哈哈... 酱你要出尽力啦...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 02:14 PM 發表
哈哈... 酱你要出尽力啦...
哈。。哈。。我等紧她来啦。。。。

回復 #1023 wk.hoo 的帖子

嗨... hoo兄,你的猎物好似闻到你的味。不蒲头喔.... 哈哈...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 05:50 PM 發表
嗨... hoo兄,你的猎物好似闻到你的味。不蒲头喔.... 哈哈...
哈。。哈。。真系有可能太过扬。。搞到她唔敢来。。

回復 #1025 wk.hoo 的帖子

酱你就要收检点啦... 哈哈...
珍惜四人帮。。。
初黎步到, 大家好!~ :onion14:
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-30 01:28 AM 發表
酱你就要收检点啦... 哈哈...
哈。。哈。。没法喇。。只好是咁做咯。。
原帖由 armanraarmanra 於 2008-5-30 03:54 AM 發表
初黎步到, 大家好!~ :onion14:
哈。。哈。。你好喎。。
怎么今天没人来吹水....

喵喵,你好吗...?

各位都好吗...?
珍惜四人帮。。。
囡囡 :onion05: 我来啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
各位都好:onion05: :onion05: :onion05: :onion14: :onion14:
岂能尽如人意,但求无愧于心。
大家好... 喵喵,好吗?
珍惜四人帮。。。
:onion05: :onion05: :onion05: 今日纯粹路過~~~~~~~~~~~~~~`
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-29 12:25 PM 發表

囡囡点解唉声叹气
:014: 馨馨~~~~我冇咩事啊!!

你又點啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵