返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-3 07:27 PM 發表

咁佢依家返佐黎啦
佢之前俾冒充既搞到一头雾水
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-3 06:44 PM 發表

我仲以为得我喺咁姐,原来你都喺啊
我都是一样乱码....
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 cammy8080 於 2009-3-3 06:48 PM 發表

唔熟....但你話靚姐有关嘅人都唔得
可能靓姐批准哩....
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-3 06:49 PM 發表

你唔好搞我啊
喂...喂...你地两个唔好在这里乱搞啊.....犯法的...
去吃飯, 88 各位
外星貓E生
原帖由 cammy8080 於 2009-3-3 06:50 PM 發表
今日可以吹咁耐....我覺得我好鬼無聊呀
就是无聊才吹水嘛....忙的时候只可以蛇吓...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-3 06:51 PM 發表

我點會搞你呀....係都叫CCK搞你啦!!

我負責睇架
好啊...CAMCAM负责睇表演,我就负责睇水....
原帖由 cck_my 於 2009-3-3 06:52 PM 發表

咁我以后净係讲靚姐个大寶貝!
原来靓姐有个朵叫"大宝贝"?? 点解???
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-3 06:53 PM 發表

醒喇醒喇,唔好再摇喇
再摇落去,唔是醒,是晕左....
原帖由 cammy8080 於 2009-3-3 06:55 PM 發表

3億8千萬
大耳窿追数就是好似以上动作, 小孩子请回避...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-3 06:58 PM 發表

靚姐快D出嚟
你当靓姐是有求必应的神仙吗?? 念吓经就会现真身???
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-3 07:02 PM 發表

我惊有人搞我
大佬搞大佬, 真是百年难得一见....
原帖由 vwwo 於 2009-3-3 07:05 PM 發表
我返嚟啦。。。。。。。。。。。
靓姐好.....
原帖由 malsss 於 2009-3-3 07:38 PM 發表

原来靓姐有个朵叫"大宝贝"?? 点解???
你都几好野下喔, 边爬楼, 边回复呃帖!
原帖由 cck_my 於 2009-3-3 07:48 PM 發表

你都几好野下喔, 边爬楼, 边回复呃帖!
你们够好嘢咯...我出去吃完晚餐罢了, 你们可以跑帖跑得甘快......佩服...佩服...二王对一后...

惟有一面爬,一面回咯....