返回列表 回復 發帖
Jodie真係死佐。。) T0 p1 D3 p7 D! Y* _( G
睇嚟好多人都會好失望。。
. b# ?  H9 B. C4 i& t( Wtvb now,tvbnow,bttvb因為太勤力過頭,佢地唔鍾意。。www2.tvboxnow.com1 W6 [* |- {' x9 {, a
sjr86 發表於 2011-9-9 09:37 PM
8 U: r( B+ }3 @5 [tvb now,tvbnow,bttvb
* e  ~5 t' y% Q4 u, G有道理

平壤核子能源研究所
乜鬼古仔嚟既。。
+ c( \, [5 m) N* w: s+ B: Z3 z2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。竟然全部人都冇好下場。。
3 Q+ W( N! D3 R  n5 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可可竟然冇死到。。
8 }& `8 {3 I( z. Htvb now,tvbnow,bttvb一個字,爛
要拍續集嘛
外星貓E生
要拍續集嘛
' b& P/ y8 D# U4 ?& Nwww2.tvboxnow.comCC517 發表於 2011-9-9 10:46 PM
9 Z; O3 ]- p' I! u. x點拍啊?公仔箱論壇8 o/ p( i+ O: B7 O1 N( U
laughing都終身監禁,唔通D差佬從監獄入面叫返佢出嚟咩?
laughting無死就可以拍
外星貓E生
再拍就烂啦,作过第二个古仔啦
條骨都無佐lu
有人睇賣座, 怕乜爛
外星貓E生
Very bad story ending
蘭---花之君子也
唔一定要 happy ending ga
外星貓E生
laughting無死就可以拍
! j0 V- B- M( }! j; [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2011-9-9 10:52 PM
你仲唔好講蠟青做佐第二個laughing。。
7 I7 V: ?& B5 ?; S1 j5 [9 Ylaughing既古仔已經係到呢度為止,一個full stop架喇。。
唔一定要 happy ending ga& j0 T8 W6 T" m( ]; S
CC517 發表於 2011-9-9 10:56 PM
( ~9 e1 m: @% d) \# l" ?* {* Awww2.tvboxnow.com岩,唔一定要有happy ending既。。
. u$ g# O* H5 E1 V) U7 V公仔箱論壇但係都唔好搞到主角統統都冇好下場呱。。
你仲唔好講蠟青做佐第二個laughing。。7 q) l# w3 k0 h4 V1 o
laughing既古仔已經係到呢度為止,一個full stop架喇。。
9 f7 F# g% |6 jsjr86 發表於 2011-9-9 10:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 G! ]1 ~% F! f4 C

; k9 N4 w9 r; t; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; ?: {3 Q) t" g% Z7 Ywww2.tvboxnow.com 你睇唔到仲有人想殺laughing咩
外星貓E生
1 z5 {+ ?8 ?8 e3 y) Q* N" b5 O岩,唔一定要有happy ending既。。
3 u% q; [- ?+ kwww2.tvboxnow.com但係都唔好搞到主角統統都冇好下場呱。。
4 I, z. g2 y. q- a* T% Bsjr86 發表於 2011-9-9 10:58 PM
, k7 m4 f  X& Z7 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _1 v2 W/ r: o- D* y7 ?" @
等你地鬧完, 再拍續集咪得囉
外星貓E生
( m0 Z4 h: r2 }# D8 M* a
' A/ z3 b7 w% F' k' t% Vwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P$ G/ o& Q: d5 g$ z
你睇唔到仲有人想殺laughing咩1 V$ L1 C8 p; c! _& U; f
CC517 發表於 2011-9-9 11:00 PM
; q4 b" o/ w4 `# I/ t; \
' |3 u$ F6 {- u* F
甘又點嗻?laughing既結局都係o係監獄入面結束架喇。。