返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2009-3-4 03:41 AM 發表

描述: 神秘奖金楼有3個...每個100萬...睇下边個幸运喇
I don't need $$ now...let others win la

原帖由 cammy8080 於 2009-3-4 03:36 AM 發表

你中喇....早d瞓啦....我一陣过$$俾你..

記得多谢我同blueblue同你吹水呀
我中奖了?
首先,我能够得这个奖,我要多谢cammy姐和blue兄,没他们就没有今日的我,
然后,我要多谢兄弟帮的老大们和兄弟姐妹们,谢谢他们一路来对我的爱护与支持。
最后,我要谢谢支持我的观众朋友们,谢谢,谢谢你们的支持!
原帖由 jerecho 於 2009-3-4 03:44 AM 發表

我中奖了?
首先,我能够得这个奖,我要多谢cammy姐和blue兄,没他们就没有今日的我,
然后,我要多谢兄弟帮的老大们和兄弟姐妹们,谢谢他们一路来对我的爱护与支持。
最后,我要谢谢支持我的观众朋友们,谢谢,谢谢 ...
haha...I didn't do anything....don't need to thank me

原帖由 cammy8080 於 2009-3-4 03:54 AM 發表

I DON'T NEED WIN LA.....BUT I NEED $$ NOW
are you asking me for $$ now ???

原帖由 cammy8080 於 2009-3-4 04:02 AM 發表

我無話問你喎.....你咪扮醒啦!!
ok....it's your loss

原帖由 cammy8080 於 2009-3-4 04:21 AM 發表

I DON'T CARE
you are the first one to reject my offer
"have bone air"

原帖由 blueocean 於 2009-3-4 04:23 AM 發表

you are the first one to reject my offer
but i really need ur money lo!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
神秘奖金楼有3個...每個100萬...睇下边個幸运喇!!(111400之内) 路过。。。。

希望中。。。。。
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 blueocean 於 2009-3-4 04:23 AM 發表

死 biue biue,系咪你又虾我大宝贝????
靓接早晨
只要你快樂 真的只要你快樂
早晨啊各位
早晨大佬
各位兄弟姐妹早晨
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-3-4 09:57 AM 發表
早晨大佬
各位兄弟姐妹早晨
哗~你好犀利啊,出边都喺你既回复帖
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-4 10:12 AM 發表

哗~你好犀利啊,出边都喺你既回复帖
扫一下就去做野啊嘛,等阵再黎啦,大佬
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-3-4 10:13 AM 發表

扫一下就去做野啊嘛,等阵再黎啦,大佬
咁你快D返黎啦