返回列表 回復 發帖
甘快又堕入爱河?
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 02:16 PM 發表
甘快又堕入爱河?
哦。。有需要咪要快咯。。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 02:52 PM 發表

哦。。有需要咪要快咯。。。:014:
唔通真系甘饿?
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 02:54 PM 發表

唔通真系甘饿?
哈。。哈。。。靓姐的马 个个都咁饿架喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 02:58 PM 發表

哈。。哈。。。靓姐的马 个个都咁饿架喇。。。
你烧埋我果叠!!!!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 03:01 PM 發表

你烧埋我果叠!!!!!
噢。。噢。。哦。。靓姐。。你拿野对我。。。嚄。。也咩嗲。。。
哈哈哈... 在这里看到大家有点废废的,真的连平时的烦恼都暂时忘掉了。:onion14:
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-11 12:25 AM 發表
哈哈哈... 在这里看到大家有点废废的,真的连平时的烦恼都暂时忘掉了。:onion14:
哈。。哈。。就是有烦恼才来到这度吹水。。废下。个人都会开心番喇。。。
halo... 喵喵... 你好吗?

hoo兄,&大家都好吗?

珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-11 02:58 PM 發表
halo... 喵喵... 你好吗?

hoo兄,&大家都好吗?
哈。。哈。。几好喇。。
喵喵浦头喇~~ 你系边呀~~ 快现身喇~~
入谷温人

回復 #1105 wk.hoo 的帖子

做什么大汗夹小汗,好热啊...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-12 03:34 PM 發表
做什么大汗夹小汗,好热啊...?
哈。。哈。。何止热啊。。。直头火上头个只。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-12 03:43 PM 發表

哈。。哈。。何止热啊。。。直头火上头个只。。。
你唔出下他??!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-12 04:33 PM 發表

你唔出下他??!!
不如。。你帮我出喇。。